A imbinat utilul cu placutul si a ajuns vedeta pe internet. O tanara mama din California a facut milioane de prozeliti printre cei care dornici sa faca sport, dar sunt descurajati de monotonia exercitiilor.

Femeia a adoptat drept recuzita licoarea lui Bachus. In timp ce face flotari, soarbe cu paiul cate un pic dintr-un pahar asezat la indemana. Si, dintr-odata, exercitiile parca nu mai sunt asa o corvoada!

De cand e mama, April nu prea dispune de timp liber si nu mai apuca sa ajunga la sala. Asa se face ca nu respinge nicio ocazie de a-si intretine forma fizica.

De curand s-a transformat peste noapte dintr-o mama casnica anonima, din nordul Califorrniei, intr-o tanara inovatoare, urmarita zilnic de 25 de milioane de fani pe Facebook.

April Sorey: "Ma pregateam sa fac putina miscare cand am zarit vinul pe masa si m-am gandit c-ar fi amuzant sa-l integrez in exercitii".

Plecand de la acest crampei de idee, April a tot dezvoltat scenariul. Intr-o zi foloseste sticle de vin pline pe post de gantere, intr-alta soarbe mici inghitituri cu paiul dintr-un pahar, la capatul fiecarei flotari. Cu toate variatiunile imaginabile.

Evan Schrieber corespondent CNN: "Majoritatea reactiilor sunt favorabile. Au fost doar cateva negative, care ii atrageau atentia ca s-ar putea rani daca o sa cada peste paharul cu vin. Dar cei mai multi au facut ca mine si apoi au postat pe blogul lui April propriile variante".

April Sorey: "Am vrut sa arat ca poti face exercitii fizice in fiecare zi, oriunde si te poti servi de orice".

Inainte sa-i urmati exemplul, asigurati-va ca aveti si un tirbuson la indemana.