Diploma care a devenit virala. Pentru ce a fost premiat europarlamentarul Maria Grapini

Dată publicare: 21-09-2015 14:37
Dată actualizare: 24-09-2015 07:07


Maria Grapini

O asociatie culturala din Timisoara a recompensat-o pe Maria Grapini cu o distinctie care a devenit virala pe retelele sociale.

Se acorda prezentul inscris D-nei MARIA GRAPINI, europarlamentar roman, ca semn de gratitudine, de apreciere si pretuire a meritelor deosebite, a eforturilor neobosite, implicarii domniei sale pe plan national si international pentru promovarea limbii romane, a culturii si spiritualitatii nationale, la evidentierea si pastrarea valorilor noastre, la promovarea intereselor noastre nationale, implicit la promovarea traditiilor, prin participarea la FESTIVALUL DOINELOR, editia a patra, de la Ortisoara-Seceani din 20 septembrie 2015.

Acesta este textul diplomei acordata de Asociatia Culturala Constantin Brancusi din Timisoara si postata chiar de europarlamentar pe contul sau de Facebook. Maria Grapini a si comentat distinctia: „Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei.” (ortografia apartine autoarei)

Diploma a devenit virala la doar cateva ore dupa ce a fost postata, utilizatorii retelelor sociale gasind cel putin ironic faptul ca Maria Grapini a fost recompensata pentru eforturile de promovare a limbii romane. Europarlamentarul este cunoscut mai degraba pentru neglijenta cu care sunt scrise mesajele sale pe Facebook, motiv pentru care o bloggerita i-a propus sa ii editeze gratis textele. Grapini a respins oferta, sugerandu-i autoarei sa isi gaseasca o activitate utila si precizand: „Eu sunt om politic si,indiferent ce as posta, o parte a presei ar gasi ce comenta. Imi asum.

 

 

Sursa: Facebook.com


VIDEO PROTVPLUS.RO