O bloggerita s-a oferit sa-i corecteze Mariei Grapini textele de pe Facebook. Ce i-a raspuns europarlamentarul

Dată publicare: 21-07-2015 11:19
Dată actualizare: 24-07-2015 07:06


Maria Grapini

Adriana Sandru, absolventa de jurnalism si bloggerita, i-a scris un mail europarlamentarului Mariei Grapini, in care s-a oferit sa editeze gratis textele de pe pagina de Facebook a reprezentantei tarii noastre la Bruxelles.

Celebra pentru gafele sale de pe Facebook si pentru greselile gramaticale si de punctuatie strecurate in postarile sale, Maria Grapini nu vrea sa schimbe nici stilul, nici continutul textelor sale.

Se pare ca europarlamentarul a respins oferta unei absolvente de jurnalism de a-i edita postarile, nu inainte insa de a-i sugera sa-si gaseasca o activitate... utila.

“Dumineca… pardon, duminica, i-am lasat doamnei Maria Grapini un mesaj pe Facebook, in care ma ofeream sa o ajut (fara niciun interes material sau de orice alta natura) sa scrie corect pe Facebook. Pentru ca nu mi-a raspuns nici dupa ce i-am scris al doilea mesaj si nici dupa ce i-am dat Poke (la indemnul amicilor mei de pe Facebook), m-am gandit sa iau taurul de coarne si sa ii trimit un mail”, povesteste ea pe blogul personal.

Asa ca tanara i-a trimis un mail, in care i-a propus sa-i corecteze gratis textele inainte sa le publice pe Facebook:
"Sunt foarte pasionata de scris si as dori sa ma ofer voluntar pentru a ma ocupa de textele postate pe contul dumneavoastra de Facebook. Asa, presa nu o sa mai faca glume pe seama lucrurilor scrise pe contul dumneavoastra", a scris ea in mail.

Raspunsul europarlamentarului nu a intarziat sa apara, insa a fost unul negativ.

"Va multumesc mult pentru oferta. Cred ca puteti sa va dedicati timpul pentru o activitate utila dumneavoastra. Eu sunt om politic si,indiferent ce as posta, o parte a presei ar gasi ce comenta. Imi asum. Mult succes in cariera."

“Concluzia este una singura: unii isi merita soarta!”, a scris bloggerita in incheierea articolului.

Gafe comise de Maria Grapini pe contul sau de Facebook:
"Noapte buna! Ultima saptamana inainte de Saptamana Mare la ortodoxi sa va aduca liniste sufleteasca, putere de iertare si multa sanatate. Pentru prietenii catoloici, este Saptamana Mare si le doresc acelasi lucru."

“Buna dimineata! M-am trezit in zgomotul ploii si a tunetelor! Deschid televizorul si aud cum ca,in Timis azi este canicula!!! Ce sa cred?! Cred ce vad,si e bine!S-a racorit ,aerul s-a improspatat,florile se bucura...Va doresc o Dumineca relaxanta!”

“Buna dimineata! O saptamana fara probleme,sanatate si bucurii.” – postare ulterior editata de Maria Grapini.

“Noapte buna prieteni.Am avut doua zile excelente ,in familie alaturi de Luca! Mi-am incarcat bateriile pentru inca o saptamana asa ca ,maine incep la Bruxelles.Pana atunci ,un somn bunprinde bine!”

“Buna dimineata! O Dumineca frumoasa alaturi de cei dragi. Sa nu uitam sa multumim ca suntem sanatosi ,si sa aprindem o lumina pentru cei plecati de langa noi.”

“Dragi prieteni dupa traseulSeul-Bucuresti-Covasna-Bucuresti,maine urneaza Bruxelles.Asa ca incerc sa recuperez cateva ore macar din marea restanta de somn!”
Noapte buna!"

Iar marti dimineata, europarlamentarul a postat urmatorul mesaj: "Buna dimineata! Dupa sarbatoarea SF.ILIE,ne apucam de treaba! Azi ma voi ocupa de flori! Imi place sa le privesc,sa le ingrijesc,sa le admir! Florile infrumusetesc casa,schimba nu numai aspectul dar si starea de spirit,atitudinea.Pe caldura din aceasta luna de foc,florile au nevoie de mai multa apa si mai multa ingrijire,dar merita! Va doresc o zi buna."

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO