VIDEO/FOTO: Genericul primului serial de epoca de la Acasa TV, "Aniela"!

×
Codul embed a fost copiat

Genericul filmat pentru primul serial romanesc de epoca, "Aniela", o productie marca Promance, a avut premiera la "Povestiri de noapte".

Surpriza vine din partea Loredanei Groza si a Adelei Popescu care vor interpreta in duet piesa de generic, o melodie cunoscuta la inceputul secolului XX. Decorul a redat intocmai culoarea si parfumul Bucurestiului de altadata.

Pentru filmarea au fost cumparate mezeluri cu eticheta de epoca, lampioane cu gaz, sute de covrigi pentru covrigarii care vindeau pe strada si au fost tiparite ziare din acea perioada.

Filmarile au avut loc la miezul noptii, lumina era exact ca cea din perioada respectiva, pe jos era umed iar vantul adia foarte usor. Toate acestea au creat cea mai potrivita atmosfera pentru un vals minunat.
Adela Popescu
Protagonistii Adela Popescu si Mihai Petre au dansat, la miezul noptii, intr-o atmosfera plina de romantism, un vals perfect pentru acest generic.

Actrita spune ca a avut alaturi un profesionist desavarsit, pe Mihai Petre. “Mihai ma lauda ca sunt foarte receptiva si ca invat repede, dar parerea mea este ca oricine danseaza cu el crede ca pluteste si ca este cel mai bun dansator”, marturiseste Adela.

Citește și
Aniela
Lumea Bucurestilor de la 1900, in Aniela
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

Pentru Mihai Petre, interpretul lui Radu Vulturesco, momentul valsului de la filmarea genericului a fost unul special. “Am avut mari emotii, ca si cum eram pe ringul de dans si mi-am dorit ca totul sa iasa perfect. Am avut o partenera de exceptie, pe Adela, care s-a dovedit o foarte buna dansatoare. Ca secventa sa fie una perfecta, au contat foarte mult atmosfera, luminile, strada, muzica. Totul a fost la inaltime”, spune Mihai.

Valsul celor doi protagonisti a reusit sa smulga, la final, aplauze din partea intregii echipe.

Vezi genericul si afla mai multe de la actorii care dau viata personajelor din „Aniela”: Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu si Mihai Petre.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Conacul de la Stefanesti, locatie speciala in
Conacul de la Stefanesti, locatie speciala in "Aniela"!

Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Rodica Negrea, Tamara Popescu, Valer Dellacheza, Steliana Balacianu si Constantin Cicort au filmat pentru prima data la conacul de laStefanesti.

Lumea Bucurestilor de la 1900, in Aniela
Lumea Bucurestilor de la 1900, in Aniela

Eugenia Serban, Ioana Flora, Mihai Calin, Rodica Lazar, Cristi Iacob, Anca Sigartau si Salex Iatma vor da culoare lumii Bucurestilor de la 1900, in primul serial romanesc de epoca- “Aniela”.

Mihai Petre e iubitul Adelei Popescu, in
Mihai Petre e iubitul Adelei Popescu, in "Aniela"!

In urma a zeci de ore de repetitii pe platourile de filmare, producatorii, impreuna cu regizorii si scenarista serialului de epoca "Aniela", au decis ca Mihai Petre se potriveste mai bine decat oricine pentru rolul Radu Vulturesco.

Recomandări
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil cu mașina strivită de tramvai. Șoferul n-a avut nici-o șansă
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul teribil cu mașina strivită de tramvai. Șoferul n-a avut nici-o șansă

Un bărbat de 39 de ani, angajat al Serviciului de Pază și Protecție, și-a pierdut viața într-un teribil accident de circulație, produs în București. Era la volan și a virat în fața unui tramvai, care i-a strivit mașina de un stâlp.

Ce au ridicat polițiștii din „grădina zoologică” a lui Nuțu Cămătaru. „Este interesant că se găsește în mijlocul Capitalei”
Ce au ridicat polițiștii din „grădina zoologică” a lui Nuțu Cămătaru. „Este interesant că se găsește în mijlocul Capitalei”

Polițiștii au descins joi în Ferentari, la proprietatea temutului interlop Nuțu Cămătaru în căutarea unui cal de rasă pe care bărbatul l-ar fi luat fără acceptul stăpânului.