Vali Rupita a fost asaltat de fani!


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 10:18
Data publicarii: Luni 27 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Rupita

Vali Rupita, interpretul lui Nea Fane din telenovela “Regina”, a fost luat cu asalt de cei aflati in vizita la Manastirea Bistrita. Imediat ce l-au zarit in special cei mici au cerut voie parintilor sa se fotografieze cu indragitul actor.

Erau toti atat de curiosi sa afle ce se mai intampla in telenovela lor preferata. M-au intrebat daca lui Statica ii revine vederea, daca Regina e din “neam de regina”, de ce se poarta Flacara asa urat cu State.
Vali Rupita

Incantat, Vali Rupita le-a povestit fanilor despre satra, despre Regina, despre State si Flacarica. Actorul marturiseate ca a fost extrem de emotionat cand s-a vazut inconjurat de micuti.

Cel mai mult l-a impresionat pe intepretul lui nea Fane faptul ca a facut cunostinta cu niste fani adevarati. 

”Cum m-au vazut au inceput sa strige “Nea Fane! Nea Fane!” si ce m-a surprins cel mai tare a fost faptul ca stiau pe de rost replici intregi din “Regina”. S-a organizat chiar si un concurs ad-hoc de “cine stie mai multe replici. Au fost tare simpatici si le-am dat tuturor autografe, chiar si parintilor. Am fost extrem de emo]ionat si fericit in egala masura ca “Regina” are priza si la cei mici si la cei mari ”, marturiseste indragitul actor. 

Transformata in fotograf de ocazie proaspata sotie a lui Vali, Monica, alaturi de care acesta plecase intr-un periplu la manastirile din Moldova, a facut cu greu fata cererilor celor care vroiau sa pastreze drept amintire o poza cu indragitul actor. 

”Monica nu mai stia cui sa faca mai intai poze. Cei mici mi-au demonstrat ca sunt niste fani infocati iar eu m-am bucurat ca am reusit, cu un autograf, sa le fac o bucurie atat de mare”, spune Vali Rupita.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO