Ultimele clipe din viata lui Brittany Murphy

Ultima actualizare: 10-08-2012 17:12

Duminica, in jurul orei 7.30 AM, Brittany Murphy s-a dat jos din pat si a intrat in baie. Pentru ca nu mai iesea, dupa mai mult de o jumatate de ora, mama acesteia s-a dus sa vada daca totul este in regula. A gasit-o inconstienta pe podea.

In acel moment, Sharon Murphy a inceput sa strige dupa ajutor. Sotul actritei, Simon Monjack, care se afla in pat la acea ora, a auzit tipetele si a fugit inspre baie.

Potrivit anchetatorilor, mama tinerei a sunat apoi la 911, in timp ce sotul a asezat-o sub dus si a dat drumul la apa. Brittany tot nu raspundea.

Cei doi au facut eforturi disperate pentru a o readuce in simtiri, inainte ca paramedicii sa soseasca. Degeaba insa.

Acestia din urma au mutat-o din baie in dormitor, unde au gasit pe noptiera de langa pat foarte multe retete pentru medicamente extrem de puternice: impotriva atacurilor de cord, pentru prevenirea migrenelor, antiinflamatorii, antidepresive, antianxietate, pentru diabet, impotriva hipertensiunii, antibiotice, calmante.

Pe langa retete, erau si multe flacoane de pastile, goale. Unele dintre ele pe numele mamei sau sotului actritei.

Simon Monjack le-a spus paramedicilor ca Brittany Murphy s-a tot plans de faptul ca nu putea sa respire bine, dar si de dureri cumplite de stomac, cu 7-10 zile inainte de a muri. Nu si-a facut griji insa, spunand ca a crezut ca erau obisnuitele simptome premenstruale ale actritei.

Inainte de a muri, Brittany a consumat taitei, mancare thailandeza, apa si ceai cu lamaie.

Se pare ca avea probleme si cu hipoglicemia, ea fiind spitalizata in aprilie 2009.

Nu au fost gasite urme de violenta pe trupul acesteia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO