"Shrek" si “Iron man 2” se intalnesc la “Lumea Pro Cinema”!

Ultima actualizare: 04-08-2012 08:34
Iron Man 2

"Shrek" si “Iron man 2” se intalnesc in editia din 9 mai a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, difuzata incepand cu ora 15:30.

Cea mai asteptata superproductie a sezonului, “Iron Man 2”, a luat cu asalt cinematografele. Robert Downey Jr si Gwyneth Paltrow se reintorc in distributia care a asigurat succesul peliculei si acum doi ani.

Mickey Rourke si Scarlett Johanson sunt doua dintre cele mai importante noi aparitii in distributie. Lipseste insa, Terrence Howard, care nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu studiourile Marvel. Este motivul pentru care in rolul colonelului James Rhodes spectatorii il vor vedea pe Don Cheadle. Cat despre noul film din seria de succes, regizorul John Favreau promite o surpriza.

Shrek Forever After”, de data aceasta 3D, se intalneste din nou cu fanii sai. Filmul, care va avea premiera in Romania in luna iulie, s-a lansat deja cu fast in Statele Unite. Distributia de 5 stele a defilat pe covorul rosu, spre incantarea fanilor, dar si a fotografilor, iar vedetele si-au demonstrat chiar si talentul la dans!

Cum au resimtit vedetele despartirea de personajele care au castigat milioane de fani, dar au adus si peste doua miliarde de dolari in “buzunarul” casei de productie telespectatorii vor putea vedea la “Lumea Pro Cinema”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO