Sandra Bullock si Sarah Jessica Parker, nominalizate la Zmeura de Aur 2010!

Dată publicare: 01-02-2010 00:00
Dată actualizare: 10-05-2012 07:13


Prin traditie, cu 24 de ore inaintea nominalizarilor pentru Oscar, sunt anuntati si "favoritii" la "Zmeura de aur". Sunt premiile care "rasplatesc", in fiecare an, cele mai proaste filme si cei mai slabi actori.

In loc de statuete aurite, castigatorii primesc o zmeura din plastic de cativa dolari. Printre nominalizati se numara Sandra Bullock, Sarah Jessica Parker, Ben Affleck si John Travolta

Sandra Bullock a fost nominalizata la categoria "cea mai proasta interpretare feminina", pentru rolul din comedia "All About Steve". Totusi, actrita a primit, luna aceasta, un premiu Globul de Aur pentru rolul din drama "The Blind Side" si este considerata una dintre favoritele la nominalizarile pentru Oscar, ce vor fi anuntate marti.

"Ea ar putea fi prima persoana care castiga atat o Zmeura de Aur, cat si un Oscar, in acelasi weekend", a declarat John Wilson, fondatorul Golden Raspberry Awards, aflate in acest an la cea de-a 30-a editie.

Peliculele "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "Land of the Lost" au primit cate sapte nominalizari la "Zmeura de Aur", inclusiv la categoria "cel mai prost film al anului 2009".

Starurile din cele doua filme, Megan Fox, respectiv Will Ferrell au fost nominalizate la categoria "cea mai proasta interpretare feminina", respectiv "cea mai proasta interpretare masculina".

Celelalte trei pelicule nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului 2009" sunt comedia "All About Steve", cu Sandra Bullock, filmul de actiune "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei" si comedia "Old Dogs/ Vechi tovarasi", cu Robin Williams si John Travolta.

La categoria "cea mai proasta interpretare feminina", Sandra Bullock si Megan Fox vor concura cu Miley Cyrus ("Hannah Montana"), Beyonce Knowles ("Obsessed") si Sarah Jessica Parker ("Did You Hear About the Morgans?/ Ce-o fi cu soţii Morgan?").

La categoria similara masculina vor concura Will Ferrell ("Land of the Lost"), cei trei frati din trupa The Jonas Brothers ("Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience"), Steve Martin ("Pantera roz 2"), Eddie Murphy "(Imagine That") si John Travolta ("Old Dogs/ Vechi tovarasi").

Membrii fundatiei Zmeura de Aur au posibilitatea sa aleaga cu aceasta ocazie si cele mai proaste filme sau prestatii actoricesti ale deceniului.

Astfel, la categoria "cel mai prost film al deceniului" vor concura "Battlefield Earth", cu John Travolta, "Freddy Got Fingered/ Freddy incurca-lume", cu Tom Green, "Gigli", cu Ben Affleck si Jennifer Lopez, "I Know Who Killed Me/ Stiu cine m-a ucis", cu Lindsay Lohan, si "Swept Away/ Naufragiati", cu Madonna.

Ben Affleck si John Travolta vor concura si ei la categoria "cea mai proasta interpretare a deceniului", alaturi de Eddie Murphy, Mike Myers si Rob Schneider.

Lindsay Lohan, Jennifer Lopez si Madonna sunt nominalizate la categoria "cea mai proasta interpretare feminina a deceniului", alaturi de Mariah Carey si Paris Hilton.

Robert Pattinson a fost nominalizat la categoria "cel mai prost rol secundar", pentru prestatia lui din "Saga Amurg: Luna Noua", iar partenera lui de platou, Kristen Stewart, concureaza la categoria "cel mai prost cuplu de pe ecran", fiind nominalizata atat alaturi de Pattinson, cat si alaturi de Taylor Lautner.

Castigatorii vor fi anuntati pe 6 martie, cu o seara inainte de gala Oscar, in timpul unei ceremonii care va avea loc la Los Angeles.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO