"Saga Amurg: Luna Noua", pe primul loc in box office-ul nord-american!

23-11-2009 00:00


Twilight

Cele mai spectaculoase incasari din 2009 au fost realizate weekendul acesta de "Saga Amurg: Luna Noua", un film care a cumulat in doar trei zile venituri de aproximativ 141 de milioane de dolari, doar in SUA.
 

Situandu-se pe locul trei in topul premierelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile, "Saga Amurg: Luna Noua" a fost surclasat doar de lansarile blockbusterelor "Cavalerul Negru/ The Dark Knight" si "Omul-paianjen 3/ Spider-man 3".

Conform asteptarilor si premiera Luna Noua a doborat o impresionanta serie de recorduri, producatorul Summit Entertainment, afirmand ca mult-asteptata continuare a fenomenului Amurg/ Twilight este de departe filmul cu cele mai multe bilete vandute in avans din istoria cinematografiei. In plus, transmisiunea live a premierei Luna Noua din Los Angeles a atras peste 3 milioane de utilizatori ai retelei sociale MySpace, unde ceremonia a putut fi vizionata in exclusivitate.

Si in Romania fanii au avut ocazia de a se pregati cum se cuvine pentru premiera Saga Amurg: Luna Noua, pana in momentul de fata inregistrandu-se peste 17.000 de bilete rezervate la cinematografele din tara si mai mult de 3000 de bilete vandute.

Distribuit in Romania de MediaPro Distribution, Saga Amurg: Luna Noua va avea premiera din 27 noiembrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Starplex, Cityplex, Cinema City (Cluj, Iasi, Timisoara, Pitesti, Bacau, Cotroceni), Odeon Cineplex (Cluj) si Lotus (Oradea).

Sursa: MediaPro Distribution

VIDEO PROTVPLUS.RO