Robert Pattinson, cel mai frumos barbat din lume!

Ultima actualizare: 17-10-2012 12:42
Robert Pattinson

Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului din filmul "Amurg / Twilight", a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume de catre cititorii revistei Vanity Fair, in urma sondajului organizat de site-ul oficial al acestei publicatii.

Actorul britanic in varsta de 23 de ani a cunoscut o ascensiune exploziva pe scena internationala in 2008, odata cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg / Twilight", care a avut incasari de 382 de milioane de dolari pe plan mondial.

Dupa multe speculatii facute in presa internationala, actorul britanic a recunoscut ca are o relatie de mai multa vreme cu partenera lui din celebrul film, actrita Kristen Stewart. Relatia amoroasa dintre cei doi a inceput in timpul filmarilor la cea de-a doua parte a seriei - “ Saga Amurg: Luna Noua / The Twilight Saga: New Moon”.

Filmul pe DVD “Saga Amug: Luna Noua” poate fi precomandat in exclusivitate de la magazinul online de film si muzica www.provideo.ro.

Pe urmatoarele locuri in topul celor mai frumosi barbati din lume s-au aflat jucatorul de polo argentinian Nacho Figueras, urmat de Brad Pitt, Johnny Depp si Clive Owen.

La acest sondaj au votat peste 270.000 de cititori ai revistei Vanity Fair.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO