Mos Nicolae vine la Dansez pentru tine!

Dată publicare: 04-12-2008 00:00
Dată actualizare: 01-11-2012 00:09


Se anunta un spectacol inedit la Dansez pentru tine. CRBL, Anca Turcasiu sau Adela Popescu vor pasi in ringul de dans, pentru ca trei familii sa se bucure de spiritul sarbatorilor.


Seara de Mos Nicolae va fi cu siguranta una de neuitat: alte vedete, cum ar fi Maia Morgenstern sau Mihai Petre, vor darui prin gratie si talent dansuri care vor ridica publicul in picioare.

De doua saptamani repeta zi de zi, pentru ca nu vor sa faca nici un pas gresit. Anca Turcasiu si sotul ei au de pregatit un musical si un stil de dans la alegere. Au intrat cu bucurie in ring, desi nu au mai dansat impreuna sub lumina reflectoarelor.

"Chiar imi doream sa dansez aici la Dansez pentru tine, iar acum cu ocazia sarbatorilor cred ca este cel mai bun pretext, imi doresc mult sa ii ajut sa aiba un craciun fericit pe cei pentru care o sa dansez", a declarat Anca Turcasiu.

Cerebel si sotia lui, Elena, se pregatesc si ei. Au deja experienta la Dansez pentru tine, pentru ca intr-un alt sezon al emisiunii, au luptat in aceeasi echipa: Elena a fost responsabila de coregrafie, iar Cerebel, de executie.

"Nu avem emotii, noi am mai dansat si am mai implinit vise. Vrem sa iasa foarte bine,o sa dansam un musical", au declarat CRBL si Elena.

O alta pereche pe care o vom vedea vineri seara este formata din Adela Popescu si fratele ei. Amandoi au recunoscut cu sinceritate ca nu se pricep la dans, dar vor sa ajute o familie sa aiba sarbatori cu adevarat fericite.

Si alte vedete alaturi de oameni dragi lor vor incerca sa aduca prin dans zambetul pe chipul unor oameni necajiti. Maia Morgenstern, Pavel Bartos impreuna cu sotia si fiica sa cea mare, Beatrice Rancea alaturi de baletul emisiunii, Mihai si Elwira Petre vor face ca seara de Mos Nicolae sa fie una de neuitat.

Ii vor aplauda de pe margine toti concurentii care au participat la ultimul sezon Dansez pentru tine, emisiunea care le-a schimbat vietile.


VIDEO PROTVPLUS.RO