Monica Columbeanu, Tania Budi si Jean de la Craiova la "Dansez pentru tine"

×
Codul embed a fost copiat

“Dansez pentru tine” se pregateste sa cucereasca din nou tara. Din 23 octombrie, cea mai urmarita emisiune de divertisment din Romania isi redeschide ringul visurilor pentru noi concurenti, noi povesti de viata si noi aventuri pline de stralucire.

 

In cel de-al optulea sezon al sau, “Dansez pentru tine” invita in ring concurenti care vor lupta pentru cei in fata carora vor sa “isi scoata palaria”, pentru eroii vietii lor, pentru cei care constituie modelul lor in viata.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veverita roscata din band-ul emisiunii “Happy Hour”, Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, Liviu Varciu si Kamara (din trupa Alb Negru), amandoi actori in serialul de comedie “State de Romania” de la Pro TV si Jean de la Craiova vor manca dans si emotii pe paine din octombrie.

Ei vor lupta in pasi de dans alaturi de concurenti pentru cei mai apropiati oameni din viata acestora, parintii. Povestile lor sunt povestile unor familii absolut normale, sunt de fapt vietile unor oameni simpli care au devenit eroi fara sa stie, fara sa-si propuna, eroi asa cum sunt toti cei care privesc “Dansez pentru tine” si au o familie pe care o iubesc.

Citește și
Castigatorii de la Dansez pentru tine
"Dansez pentru tine" si-a ales castigatorii! VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Cu fiecare pas de dans, concurentii din al optulea sezon vor spune "Jos Palaria!” in fata adevaratilor eroi din existenta lor carora vor sa le multumeasca pentru tot ce au facut prin implinirea unui vis.


Stefan Banica si Iulia Vantur vor intra cu emotie in noua aventura “Dansez pentru tine”, mai ales ca in competitie vor fi nu numai perechi, ci si visuri importante ale unor oameni valorosi si respectati, eroi in familia lor.

“In fiecare sezon incercam sa ii surprindem pe telespectatorii nostri, sa le oferim mereu ceva nou, interesant, spectaculos, in semn de apreciere si multumire pentru ca ne sunt alaturi in implinirea visurilor. Tot in semn de apreciere, sezonul acesta concurentii vor lupta pentru persoanele in fata carora spun “Jos palaria!”, persoane care le-au influentat viata, oameni simpli, dar cei mai importanti pentru ei”, a declarat Iulia Vantur despre noul sezon al emisiunii care a schimbat destine.


Printre stilurile de dans din competitia “Dansez pentru tine” din aceasta toamna, se va regasi un stil nou care va face deliciul telespectatorilor Pro TV si ii va provoca in mod placut pe coregrafii echipelor concurente. In memoria unui mare artist care a instrat in istoria muzicii si a dansului, concurentii de la “Dansez pentru tine” vor avea ca proba in concurs stilul “Michael Jackson”. Pe muzica lui, cu vestimentatie inspirata din a lui, cu parte din coregrafiile care au facut istorie in lumea pop, perechile vor incerca sa cucereasca temutul juriu si sa faca onoare numelui celui care a fost Michael Jackson.

“Am convenit sa introducem acest stil de dans in memoria lui Michael Jackson, ca un modest omagiu pentru imensa mostenire artistica pe care ne-a lasat-o”, declara Stefan Banica.


Momentele artistice prezentate de Stefan Banica in fiecare editie a emisiunii vor avea si ele un plus de noutate, de spectacol si de imprevizibil. „Ma voi axa pe music-hall mai mult in acest sezon, aducand putina teatralitate momentelor artistice, dar vom promova si piese noi, cum ar fi 'Ho, ho, ho', piesa pe care am compus-o si care este soundtrack-ul filmului cu acelasi nume, pe care l-am filmat cu MediaProPictures si care va avea premiera pe 26 noiembrie in cinematografe. De asemenea, aceasta piesa este inclusa pe noul meu album de Craciun, care va fi lansat in curand”, marturiseste artistul.


Edi Stancu, coordonatorul baletului emisiunii, promite spectacol total si mult inedit si imprevizibil in coregrafiile concepute special de el pentru telespectatorii emisiunii care se vor bucura sa-i revada pe 5 dintre cei pe care i-au votat si sustinut in editiile trecute. Petrisor Ruge, Bogdan Boanta, Vova, Luciana Muntean si Oana Dedeu, partenera lui Piticu’ in ultimul sezon al emisiunii, sunt cei care si-au implinit atat visul pentru care au intrat in competitie, cat si acela de a dansa intr-o trupa de profesionisti.


Proba de folclor a emisiunii va fi si ea imbogatita cu datini si obiceiuri de la evenimentele cu adevarat importante pentru romani. Astfel ca vor fi transpuse in ring sub atenta supraveghere a lui Nea Marin Barbu obiceiurile de nunta, de botez si de alte sarbatori care tin de traditia romanilor.


Petre Geambasu va incanta si el juriul deja consacrat, concurentii si telespectatorii cu virtuozitatea orchestrei conduse de el, iar vocile aduse sa interpreteze versurile adaptate la caz ale pieselor din concurs, vor fi cu siguranta indelung aplaudate de publicul spectator si telespectator.

Portret: Odiseea Dansez pentru tine!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
La ProTV, din 23 octombrie revine
La ProTV, din 23 octombrie revine "Dansez pentru tine"!

Cu un stil de dans dedicat lui Michael Jackson si cu visuri "Jos palaria!". Cea de-a opta editie "Dansez pentru tine" revine la ProTV din 23 octombrie, cu forte proaspete si concurenti unul si unul.

"Dansez pentru tine" si-a ales castigatorii! VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO

Marea finala care i-a tinut cu sufletul la gura pe concurentii de la “Dansez pentru tine”, dar si pe milioane de romani, si-a prezentat castigatorii.

Concurentii de la
Concurentii de la "Dansez pentru tine" si-au luat ramas bun... prin dans!

In pasi de dans, invingatori si invinsi din cel de-al saptelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" si-au luat ramas bun de la public si de la telespectatori.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.