Maia Morgenstern, maica stareta din "Aniela"!

Aniela

Maia Morgenstern s-a alaturat distributiei primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, o productie marca Promance ce va fi difuzata din toamna ACASA.

Actrita, a carei participare extraordinara a bucurat intrega echipa a serialului, a filmat primele ei secvente, alaturi de Nicoleta Luciu, la Muzeul din Golesti, de langa Pitesti.

Maia Morgenstern, alaturi de Adela Popescu, Mihai Petre, Dan Condurache, Dana Dembinski si o echipa de productie formata din peste 50 de persoane au filmat secvente emotionante pe mosia de la Golesti, un muzeu ce pastreaza perfect atmosfera de la inceputul secolului trecut.

Maia marturiseste ca a fost emotionata atunci cand a primit propunerea sa joace in ’’Aniela’’ rolul maicii starete a manastirii in care locuieste sora Maria (Nicoleta Luciu).

In momentul in care am primit propunerea, in care am auzit ca producatorii s-au gandit la mine in mod special, am inghetat. Era un nou rol religios care ar fi putut isca, din nou, controverse. Asa ca primul sentiment a fost o teama – aceea ca iar voi fi intrebata de ce am acceptat sa joc un rol spiritual. Apoi m-am intalnit cu regizorul Iura Luncasu, cu scenarista Simona Macovei, cu producatoarea Ruxandra Ion si am inteles dincolo de o privire superficiala, de o etalonare pe care o lipim in fruntea unui personaj.”

Citește și
Aniela
Irina Antonie, lectii de pian pentru rolul din "Aniela"!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

La filmare, Maia si Nicoleta s-au imprietenit si au povestit despre copii, iar Nicoleta a primit cateva sfaturi, ca de la mama la mama. ”Am povestit mult, Nicoleta este o mama dedicata. In pauze ne-am mai impartasit experiente amuzante din viata copiilor nostri. M-am simtit extraordinar la Golesti pentru ca am avut noroc cu o echipa si colegi miununati”, spune Maia. Actrita a fost incantata si de locatia aleasa pentru filmarea secventelor de la manastire. “Locul este dumnezeiesc, este o pace si o liniste care fac bine la suflet. Domeniul este foarte bine intretinut si nu ai cum sa nu te simti si sa te comporti ca la 1900”, spune Maia.

Imagini in exclusivitate cu Nicoleta Luciu si Maia Morgenstern de la Golesti vor fi difuzate marti, 25 august, de la ora 22.00 in cadrul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Mihai Calin si Rodica Lazar, o poveste inspirata din realitate in
Mihai Calin si Rodica Lazar, o poveste inspirata din realitate in "Aniela"

Rodica Lazar si Mihai Calin formeaza cuplul Josephine si George Tannerie, chiriasii din locuinta lui Iorgu Vulturesco (Dan Condurache). Ei vor aduce in fata telespectatorilor o poveste tulburatoare inspirata din realitate.

Irina Antonie, lectii de pian pentru rolul din
Irina Antonie, lectii de pian pentru rolul din "Aniela"!

Irina Antonie lua lectii de pian la varsta de 7 ani si exersa pe clapele creionate pe un bloc de desen, iar acum a reluat lectiile pentru rolul servitoarei Tunde, din primul serial romanesc, "Aniela".

Alina Chivulescu si Razvan Fodor, iubire si tradare in
Alina Chivulescu si Razvan Fodor, iubire si tradare in "Aniela"!

Alina Chivulescu si Razvan Fodor vor trai o poveste de iubire care va trebui sa infrunte minciuni si tradare in primul serial romanesc de epoca, “Aniela”, care va fi difuzat din aceasta toamna ACASA.
 

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.