Inception, cel mai tare film din box office-ul american

02-08-2010 00:00


Inception

Filmul "Inceputul/ Inception", un thriller SF cu Leonardo DiCaprio si Marion Cotillard in rolurile principale, se mentine in fruntea box office-ului nord-american in cel de-al treilea weekend de la lansare.

Filmul a obtinut incasari de 27,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit AFP. Regizat de Christopher Nolan, acest thriller a generat, in cele trei saptamani de prezenta pe marile ecrane nord-americane, incasari totale de 193,3 milioane de dolari.

Pe locul al doilea s-a clasat comedia "Dinner for Schmucks", cu Steve Carrell in rolul principal. Acest film este un remake al peliculei franceze "La cina cu un gogoman/ Le diner de Cons", de Francis Veber, si a avut incasari de 23,3 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul al treilea s-a situat thrillerul de spionaj "Salt", in care Angelina Jolie interpreteaza rolul unui agent CIA acuzat ca spioneaza pentru Rusia. Acest film regizat de Phillip Noyce a generat incasari de 19,2 milioane de dolari in al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane nord-americane.

Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me", care prezinta povestea lui Gru, maleficul ce voia sa fure Luna, s-a situat pe pozitia a patra, cu incasari de 15,5 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Comedia "Caini si Pisici: Razbunarea lui Kitty Galore 3D", in care cainii si pisicile se aliaza - cu ajutorul unor imagini realizate pe computer - pentru a salva lumea, a intrat direct pe pozitia a cincea, cu incasari de 12,5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO