Florina Cercel, Laura Cosoi si Andreea Patrascu joaca in "Aniela"!

Aniela

Primul serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, o ambitioasa productie marca Promance, care va fi difuzata din aceasta toamna ACASA, aduce pe micul ecran o distributie de zile mari.

Actrita Florina Cercel o va interpreta pe Aretia, cea care conduce Institutul de sustinere a fetelor, loc unde sunt angajate Nutzi (Andreea Patrascu), Natalie (Iuliana Luciu), Yvonne (Majda Aboulumosha) si Tantzi (Laura Cosoi).

Dupa Spania din ’’Inima de tigan’’ si ’’Regina”, actrita Florina Cercel este pregatita pentru un rol in care fustele colorate vor fi inlocuite de corset si umbreluta: ”E o intalnire pentru care ma pregatesc cu si mai mare emotie decat cea pe care am trait-o la intalnirea cu Spania tocmai pentru ca intoarcerea in timp te face sa introspectezi cu si mai multa fantezie realitatea de atunci si mai ales psihologia unei femei care a trait in acea epoca’’, spune actrita.

Aflata la a treia productie ce va fi difuzata ACASA, Iuliana Luciu o va interpreta pe Natalie, o tanara care spera ca intr-o zi sansa o sa-i surada. “Este o schimbare radicala, trec de la un rol de tiganca la unul de epoca, sunt diferente de comportament, vestimentatie, absolut tot. Trebuie sa invat sa valsez, sa exersez mancatul fructelor cu furculita si cutitul. Mi-am cumparat deja 2-3 corsete care sa ma ajute la tinuta, pe care le port acasa”, spune Iuliana.

Printre fetele angajate la Institutul Aretiei se afla si Nutzi (Andreea Patrascu). Pentru actrita care a debutat ACASA cu rolul Irinei in ’’Inima de tigan” transformarea in Nutzi va fi una spectaculoasa. “Este o onoare pentru mine sa fac parte din distributia noului serial de epoca. Este o premiera absoluta in Romania si sunt nerabdatoare sa incep filmarile. Trecerea de la un personaj la altul este una semnificativa, insa nu ma sperie provocarea, chiar imi doream enorm sa joc un personaj de epoca”, spune Andreea.

Laura Cosoi, Vj MTV, va juca si ea in prima productie romaneasca de epoca, ’’Aniela’’. Frumoasa actrita o va interpreta pe Tantzi, o mama care si-ar da viata pentru fetita ei, micuta Fanny (Jennifer Dumitrascu). ’’Daca mi-am dorit ceva de cand am intrat in industria filmului, atunci in mod clar am visat ca intr-o zi sa joc intr-un film de epoca. Si visul mi s-a indeplinit, o sa imbrac haine de epoca, o sa vorbesc ca atunci, o sa port coafuri de epoca, o sa fie minunat. Voi interpreta pentru prima data in viata mea rolul unei mame, Tantzi e un personaj cu multe greutati”, spune Laura.

La Institutul condus de Aretia vor mai lucra si Nelly (Raluca Tataru), o bucatareasa cleptomana si Varvara (Virginia Rogin), omul de incredere al Aretiei.

Din toamna ACASA, in primul serial romanesc de epoca, “Aniela, alaturi de Florina Cercel, vor imbraca hainele unei epoci pline de savoare Laura Cosoi, Iuliana Luciu, Andreea Patrascu, Majda Aboulumosha si Jennifer Dumitrascu.

Citește și...
"Aniela", primul serial romanesc de epoca, din toamna, la Acasa TV

Adela Popescu, Denis Stefan, Bogdan Albulescu si Sabina Posea vor fi protagonistii primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, si vor da viata din toamna unor personaje cu povesti fascinante.

Recomandări
Catastrofă umanitară de proporții. Filmul evenimentelor din ziua marelui cutremur care a lovit Turcia și Siria
Catastrofă umanitară de proporții. Filmul evenimentelor din ziua marelui cutremur care a lovit Turcia și Siria

Turcia a fost lovită năprasnic de un cutremur devastator, cu magnitudinea 7,8 pe scara Richter. Seismul a provocat peste 2.300 de decese și o catastrofă umanitară de proporții.  

Meteorologul CNN Chad Myers vorbește despre „epi-linie” în loc de epicentru. Replicile în Turcia ar putea dura luni
Meteorologul CNN Chad Myers vorbește despre „epi-linie” în loc de epicentru. Replicile în Turcia ar putea dura luni

Cutremurul din Turcia a fost neobișnuit, pentru că a fost urmat de peste 100 de replici și de un al doilea seism, aproape la fel de mare.

De ce blocurile înalte din Japonia nu cad la cutremure. Clădirile pot fi consolidate și fără a le transforma în șantier
De ce blocurile înalte din Japonia nu cad la cutremure. Clădirile pot fi consolidate și fără a le transforma în șantier

Specialiștii români în construcții recunosc că pe șantierele noastre nu avem încă acele coduri și standarde care să ne protejeze de cutremure cu magnitudine mare. Ne lipsesc și controalele, care în Japonia, de pildă, sunt extrem de riguroase.