Elena Carstea: Silvia Dumitrescu minte cu nerusinare


Ultimul update: Luni 25 Iunie 2012 21:12
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Dupa ce in editia de luni a emisiunii Happy Hour, Elena Carstea spunea ca nu crede ca Silvia Dumitrescu ar fi vorbit-o de rau, iata ca acum, dupa ce a aflat mai multe despre scandalul iscat de prietena ei, artista vrea sa clarifice lucrurile.

Tot la Happy Hour, printr-o interventie telefonica din Statele Unite, Elena a tinut sa precizeze ca tot ceea ce Silvia a declarat sunt niste „mizerii”.

"N-am crezut ca ar fi putut sa spuna asa ceva de mine. Silvia a declarat numai lucruri urate despre mine. Ii transmit Silviei ca este foarte urat ca nu mi-a spus nimic cat am fost in tara", a marturisit Elena prin telefon.

"Minte cu nerusinare Eu nu am sunat-o sa o rog sa faca rost de bani pentru mine. Am invitat-o cu mine la toate emisiunile unde am fost.  E adevarat ca sunt dificila, in sensul ca spun totul direct. Ii spun sa-i fie rusine, unui prieten nu-i faci asa ceva. Sa vina sa-mi spuna direct in fata tot ce a declarat in presa. Dar nu are curajul. Daca faci un bine, nu-i scoti apoi ochii unui om care e la un pas de moarte. Nu vreau ca lumea sa creada ca m-am folosit de bunatatea lor. Nu doar ea s-a oferit sa ma ajute. Si alti colegi s-au agitat pentru a ma ajuta in aceasta perioada grea. Eu am tot sperat ca ea nu putea sa declare asa ceva. Ori a innebunit, ori nu stiu ce sa mai cred despre ea", a continuat artista.

Asculta intreaga convorbire telefonica dintre Elena Carstea si Catalin Maruta pe www.happyhour.protv.ro.

Madalin Voicu: “Imi place Elena Udrea, in sens admirativ”
Prietenie pe muchie de cutit: Elena Carstea si Silvia Dumitrescu
Petruta Kupper vine la prima editie din acest an a emisiunii
VIDEO PROTVPLUS.RO