"Dupa 20 de ani", un talk-show politic si economic, duminica la Pro TV!

18-09-2009 00:00

Cristian Leonte

Remarca lui Silviu Brucan ca societatii romanesti i-ar trebui aproximativ 20 de ani pentru a ajunge la o democratie autentica a starnit la vremea respectiva reactii foarte violente.

Insa la doua decenii dupa Revolutia din decembrie 1989, societatea romaneasca pare a se afla la o noua raspantie. Ce a fost castigat in acest rastimp si ce nu s-a reusit, cat s-a apropiat Romania de ideea de democratie si capitalism autentice si mai ales ce este de facut in situatia politica si economica actuala sunt doar cateva dintre temele care vor fi dezvoltate in emisiunea "Dupa 20 de ani" care va debuta pe 20 septembrie la Pro Tv.

In fiecare duminica, de la ora 10:00, Cristian Leonte, gazda talk-show-ului “Dupa 20 de ani” va incerca sa atinga alaturi de invitatii sai cele mai acute probleme ale societatii romanesti, fie de natura politica, fie economica.

Atat reprezentantii puterii, cat si cei ai opozitiei vor avea prilejul sa intre in acest “fight club” pentru confruntari care urmaresc o radiografie a societatii romanesti de-a lungul celor 20 de ani de democratie, dar si pentru dezbateri care vizeaza situatia actuala.

Criza economica pe care o traverseaza si Romania, posibile modele economice si strategii pentru stimularea economiei sunt unele dintre temele pe care Cristian Leonte le va propune invitatilor sai.

Jurnalistii-analisti prezenti in emisiune isi vor prezenta opiniile despre temele discutate, astfel incat situatia “Dupa 20 de ani” sa fie revelata cat mai exact.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO