Dragos Stoica vine la Pro Motor! Vezi emisiunea LIVE de la ora 12.00!

18-11-2009 00:00


Pro Motor

Dragos Stoica, actorul care il imita pe Gigi Becali in “Divertis – Serviciul Roman de Comedie”, vine sambata, 21 noiembrie, de la ora 12.00 la Pro Motor.

Plin de umor cum si-a obisnuit telespectatorii, Dragos vine la intalnirea cu Roxana Ciuhulescu insotit de o masina pe care o descrie, “numai buna pentru pescuit”, o masina cu care poti traversa muntii si numai buna si pentru terenul accidentat numit Bucuresti.

Actorul se declara poate cel mai mare fan al pick-up-urilor, dar si al pescuitului, asa ca Pro Motor l-a invitat la un test drive cu Toyota Hilux, o camioneta dotata cu un motor D-4D 2,5 l diesel, transmisie manuala, o masina cu o capacitate impresionanta de remorcare, de 2250 kg.

Printre zambetele specifice, numai de el detinute, Dragos povesteste telespectatorilor Pro Tv ca are carnet de conducere de doar doi ani si ca primul traseu parcurs dupa ce si-a luat carnetul a fost Piatra Neamt – Negresti Oasi, cu masina cumnatului sau, un Hyundai Accent.

Tot la Promotor, sambata de la ora 12:00, Alain Prost, multiplu Campion Mondial in Formula 1, prezinta primul SUV romanesc din istorie: Dacia Duster, iar echipa Promotor teasteaza in premiera Kia Cee’d Facelift si Subaru Outback 2010, in Romania.

Veti putea vedea si prima motocicleta din lume cu motor de masina, BMW Concept 6, dar si un superinterviu despre piata auto cu directorul APIA si Porsche Romania, Brent Valmar.

Sursa: PROMOTOR

VIDEO PROTVPLUS.RO