Din toamna, Divertis la ProTv!

02-08-2009 00:00


Divertis

Grupul Divertis se va regasi din toamna in grila de programe a ProTv. Telespectatorii ProTv vor avea parte, in fiecare duminica seara, de doua ore de umor irezistibil marca Divertis.

In prima ora de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta si Doru Pircalabu isi vor face de cap cu umorul in scenete actuale in care se va inghesui si multa fictiune, atat cat rasul sa depaseasca orice limite.

Abia asteptam sa vina toamna, sa se termine vacantele ca sa putem si noi sa calatorim in tara celor mai tari cioisuri, drimuri si hepinesuri din lume”, a declarat Silviu Petcu.
 

Si a doua ora de program Divertis la ProTv va ameninta granitele distractiei si a bunei dispozitii, pentru ca Toni Grecu va gasi cele mai amuzate stiri ale saptamanii, le va intoarce pe toate partile si le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti fie ea politica, sociala sau artistica.

Alaturi de Toni Grecu, vor regla butoanele comediei la ceas tarziu de duminica Dragos Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie si Olivia Petreanu.
 

Pasul facut de Divertis spre ProTv este un moment important, decisiv, chiar hotaritor, care s-a desfasurat urmand indemnul istoric : Romani, va ordon, treceti PROtul! Si l-am trecut. Divertis se recalibreaza si, ceea ce parea in primavara o experienta, devine acum un lucru cert, stabil: va face doua emisiuni de cite ora, difuzate in tandem, duminica seara, fiecare cu conceptul, productia, decorul si distributia ei. Speram ca ceea ce ne-am propus, atat eu, cat si colegii mei, sa devina un produs de divertisment tv premium, pardon, “promium”.
 

Sunt multe de spus, si mai ales de ras, criza e in toi, purceaua e moarta in cotet, iar politicienii profita de faptul ca suntem in vacanta si vor sa ne ia locul cu supercomedia pe care o fac.

Dar agentii nostri secreti deghizati in Traian Basescu, Marean Vanghelie, Elena Udrea, Gigi Becali, Ion Iliescu, Mircea Geoana si ceilalti, sunt la datorie. Nimeni nu scapa, nimeni nu misca, toata lumea rade.

Din toamna ii veti vedea pe toti in cea mai noua productie de divertisment din Romania. Si, ca sa parafrazez actuala campanie de la ProTv, cred ca va fi o emisiune, jos palaria. Jos palaria, sus comedia!”, sustine Toni Grecu.
 

Sursa: Pro TV

Tags: divertis, pro tv,

VIDEO PROTVPLUS.RO