Diana Dumitrescu, sirena transformata in Regina

26-12-2008 00:00


Vedete Acasa TV

Fabrica de povesti de la Buftea a fost leagan si pentru frumoasa Diana Dumitrescu. Mica sirena a atras privirile tuturor, dupa ce si-a facut debutul in telenovela "Iubire ca in filme".


Diana Dumitrescu a continuat cu un alt proiect ambitios, in care s-a luptat si i-a dat replica episod de episod partenerului ei de scena, Alexandru Papdopol. Comedia romantica Razboiul sexelor i-a dat prilejul sa joace, sa se joace si sa traiasca o multime de momente emotionante.

Diana a fost inconjurata cu toata iubirea si in familia de la Buftea a avut parte de surprize dragi. Chiar daca era deja o vedeta, a fost incantata ca a putut sa-i vada indeaproape pe cei sase tineri RBD la prima lor sosire in Romania si nu a ratat nici nebunia de la concertul trupei mexicane.

Exuberanta, mereu plina de candoare si de o frumusete irezistibila, Diana a fost alegerea perfecta atunci cand la Buftea se cauta o Regina. Telenovela care continua povestea celui mai mare succes de televiziune, Inima de tigan, isi gasise steaua.

Povestea de succes a Dianei este ca un basm
. Pe langa reusita ei pe platourile de filmare, pe langa fanii care o idolatrizeaza, Diana mai are o marturisire de facut. Aici, ACASA, a gasit si iubirea, iar inima ei a inceput sa bata in acelasi ritm cu cea a lui Ducu Ion, producatorul comediei romantice Ingerasii si al serialului Doctori de mame.

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO