Dansez pentru tine, regal de dans, muzica si buna-dispozitie

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, cand ProTV a fost lider de audienta si a fost urmarit de 2 milioane de telespectatori in minutul de aur la prima editie “Dansez pentru tine” din cel de-al saptelea sezon s-au dat si primele note de zece.

Niciunul dintre concurenti nu ar fi indraznit sa faca un pronostic atat de optimist, insa 4 dintre cele 8 perechi din concurs au primit note de 10 din partea juriului emisiunii. Si telespectatorii au dat 10 emisiunii de la Pro Tv si au urmarit timp de 4 ore si jumatate spectacolul de dans, emotii si culoare.

In intervalul orar 20.29 – 1.08, in care a fost difuzata emisiunea “Dansez pentru tine”, Pro Tv a fost lider de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani.

In minutul de aur al emisiunii, 21.41, Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban 12,5 puncte de rating si 25,6 procente din cota de piata si a fost urmarit atunci de 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a tarii, fata de Antena 1 care avea atunci de aproape 5 ori mai putin, mai precis 2,9 puncte de rating si 5,9 procente din cota de piata.

Chiar daca dansurile quickstep si Bollwood au fost explozive, iar concurentii au debordat de energie, seara nu a fost lipsita de lacrimi. Partenera de ring si de vis a lui Alin Oprea, Roxana Al-Sanadi, s-a lovit in timpul antrenamentelor la un picior la care mai avusese probleme in trecut din cauza batailor celui de-al doilea sot si, din pacate, verdictul doctorilor a fost tragic: i-a fost zdrobit osul.

Citește și
Alin Oprea si Roxana
Prima editie aduce primele note de 10 la "Dansez pentru tine"!
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Astfel, cu dureri infioratoare atat fizice, cat si sufletesti, care nu-i puteau elibera ochii de lacrimi, Roxana a promis cu ochii in lacrimi si gandul la copiii ei care sunt tot ce are ea mai scump pe lume, cava duce la bun sfarsit dansul Bollywood. Si a reusit nu numai sa-l duca la bun sfarsit, ci si sa ia primul 10 din concurs.

La cel de-al doilea dans, din pacate, piciorul lovit nu i-a mai dat voie sa danseze, iar in locul ei a dansat cu Alin Oprea, Alexandra Seles, o fosta concurenta de la “Dansez pentru tine”.

Surorile sexy de la Cheeky Girls, Monica si Gabriela, au demonstrat ca au o conditie fizica de invidiat si au avut amandoua prestatii coregrafice cu multe elemente dificile de acrobatie care au lasat publicul prezent in platou cu gura cascata, dar care au incantat si juriul. Astfel ca Monica a primit pentru dansul indian chiar doua note de 10 cu felicitari si aplauze indelungate din partea publicului.

Piticu’ si partenera sa, Oana au fascinat cu dansurile lor haioase si pline de energie, Cristina Cepraga alaturi de partenerul ei, Dan Hedesiu a fost laudata pentru expresivitatea ei, iar Claudia Cream a convins juriul ca merita sa mearga alaturi de partenerul ei, Darian Filote, mai departe in cursa pentru implinirea unui vis.

Seara nu s-a terminat in cea mai optimista nota pentru Catalin Josan si pentru Mihai Sturzu de la Hi-Q. Cu toate ca in ultimele 2 saptamani, ei alaturi de partenerele lor au repetat aproape 10 ore pe zi pentru ca dansurile sa iasa perfect in seara concursului, se pare ca nu a fost cea mai norocoasa seara pentru ei, iar juriul i-a condamnat la duel.

Telespectatorii sunt singurii care-si pot salva echipa favorita dintre cele doua sunand la 0900760606 pentru Catalin si la 0900760607 pentru Mihai sau trimitand sms la 1776 cu textul Catalin sau Mihai.

Catalin Josan danseaza alaturi de Andreea Stanescu care are 21 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-i poata oferi fratelui sau grav bolnav tratementele necesare, proteza pentru picior si un trai civilizat.

Fratele Andreei s-a nascut cu o malformatie la inima si a fost operat la varsta de 14 ani pe cord deschis. Din blocul operator a capatat un microb in urma caruia a facut septicemie. Dupa operatia pe cord deschis medicii i-au uitat un cateter in artera femurala, in urma caruia a trebuit sa i se faca interventii chirurgicale deoarece facuse deja o tromboza si s-a ajuns la concluzia ca trebuie amputat piciorul drept ca sa ii fie salvata viata.

Din cauza situatiei lui Alex, mama a renuntat la serviciu, dar si ea are probleme de sanatate, sufera de tensiune si urmeaza tratament. Andreea isi doreste pentru fratele sau tratemente, o proteza performanta pentru a-i usura viata si pentru parintii sai putin bucurie si un trai mai decent. Cei care vor sa o ajute pe Andreea sa-si salveze fratele o pot face trimitand sms la 1776 cu textul “Catalin”.

Mihai Sturzu (Hi-Q) este in competitia “Dansez pentru tine” alaturi de Felicia Sarbu de 17 ani din Chisinau care vrea sa danseze pentru a-si aduce inapoi acasa mama si bunica, aflate de ani buni la munca in Italia. De sapte ani au inceput problemele financiare in familia ei.

Nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca tatal ei ar fi fost in stare sa-si paraseasca familia pentru o alta femeie. Au urmat ani de stres si scandal. Dupa divort, mama a fost obligata sa gaseasca o portita si sa-si gaseasca de munca in strainatate. Pana la urma, Felicia s-a imbolnavit pe cand era singura in tara. Avea 14 ani.

A fost nevoita sa mearga singura la spital, pentru ca simtea ca este ceva foarte grav. Avea nodul la san. Cu timpul, a reusit sa se descurce singura cu toate treburile gospodaresti, dar in fiecare secunda simte lipsa celor mai dragi persoane.

Visul Feliciei este sa-si vada mama si bunica iarasi acasa, langa ea, pentru ca ele sunt singurul ei sprijin in viata. Telsepcattorii care vor sa o ajute pe frumoasa Felicia sa zambeasca din nou si sa-si simta familia alaturi o pot face trimitand sms la 1776 cu textul “Mihai”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Echipele condamnate la duel la
Echipele condamnate la duel la "Dansez pentru tine"!

Echipele formate din Mihai Sturzu (Hi-Q) - Felicia Sarbu si Catalin Josan - Andreea Stanescu vor fi primele care se vor duela in acest sezon al "Dansez pentru tine".

Prima editie aduce primele note de 10 la
Prima editie aduce primele note de 10 la "Dansez pentru tine"!

Cel de-al saptelea sezon "Dansez pentru tine" a debutat cu o explozie de energie, dans si multa voie buna in ringul visurilor! La bratul celor opt vedete, alti opt oameni obisnuiti au uitat vineri seara de emotii sau de ochii severi ai juriului.

Perechile de la
Perechile de la "Dansez pentru tine" s-au unduit pe ritmuri de Bollywood!

A inceput competitia viselor! Vineri seara, prima editie a celui mai nou sezon "Dansez pentru tine" a debutat in forta la Pro Tv. Perechile au avut, pentru prima data in istoria concursului, sansa de a dansa pe ritmuri indiene.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.