Cristi Iacob va manca iarba uscata la “Serviti, va rog!”

Serviti, va rog!

Cristi Iacob, Florin Busuioc, Elena Gheorghe si Julia Jianu vor trece cu haz prin aventura “Serviti, va rog!” vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv.

Ei vor face lucruri pe care nici nu si le-ar fi inchipuit vreodata, doar ca sa duca la bun sfarsit misiunile incredintate de Nea Marin.

Cristi Iacob, care joaca in primul serial romanesc de epoca, “Aniela”, de pe Acasa Tv va ajunge chiar sa ia o mana de fan, sa o bage in gura si sa se faca ca o mesteca, doar-doar iepurasii pe care va trebui sa-i hraneasca vor lua exemplu si vor manca si ei.

Si animalele din curte ii vor rezista greu lui Cristi Iacob, mai ales ca acesta va avea grija sa le alinte pe toate si sa le puna nume. De exemplu, tapul Agamemnon si iedul Oreste vor face cam ce spune “nasul” lor, nu isi vor permite sa-l saboteze pe acesta.

Pus in fata aragazului si a clientilor infometati, Cristi Iacob se va dovedi a fi un bucatar exceptional si va excela si in comunicarea cu copiii clientilor care aproape ca vor uita ca au venit cu ei la pensiune.

Citește și
Serviti va rog
Maia Morgenstern vine la “Serviti, va rog!”
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

Cristi va inventa tot felul de jocuri si va face tot felul de forme din legume si fructe spre amuzamentul celor mici.

Special pentru Cristi si Busu, Nea Marin va scoate din tolba sarcinilor o noutate. Cu o lista de instructiuni bine pusa la punct, Cristi si Busu au de facut tuica din mere si prune de la A la Z. Misiune dificila, dar nu imposibila pentru doi oameni descurcareti si priceputi parca la toate.

Tata a doua fete, Busu se va dovedi a fi cea mai buna bona pentru copiii clientilor pensiunii, se joaca, le deseneaza, le spune povesti si le capteaza atentia ca nimeni altul.

Si bucataria va parea a fi locul preferat al lui Florin Busuioc, pentru ca din mana lui vor iesi delicii culinare. Ciorba de burta, rasol de vita, mere coapte vor fi doar cateva dintre momentele de rasfat pe care le va oferi Busu clientilor. Va avea insa si un moment de dezamagire cand se va trezi ca pregateste masa pentru .... nimeni, pentru ca satui sa tot astepte pestele umplut cu legume la care va mesteri Busu, clientii vor pleca catre o alta pensiune unde sa ia masa.

Noroc ca Julia si Elena vor pleca in cautarea clientilor si ii vor aduce inapoi la masa, chiar daca pe unii dintre ei satui deja. Oricum, nimeni nu va rezista deliciosului peste gatit cu cea mai mare migala de cel care este mesagerul Vremii de la Pro Tv.

Elena Gheorghe si Julia Jianu vor avea in primul rand de furca cu animalele din ograda de care le va fi extrem de frica. Cu toate acestea, nu vor fi scutite de la dusul vacutei la pascut, mulsul oilor si al caprelor, ingrijitul tapului sau curatirea cotetelor.

Ca le va scapa vaca, ca vor lua fanul din alta curte decat cea indicata de Nea Marin, vor tipa doar la vederea vacutei, fetele vor duce pana la urma la indeplinire sarcinile lui Nea Marin.

Trimise in sat sa faca rost de cartofi noi, Giulia si Elena vor fi nevoite sa mute un maldar de bolovani cu roaba dintr-o parte in alta a curtii pentru ca o doamna sa le dea voie sa scoata cu lopata din pamant cartofii trebuinciosi mesei de pranz.

Chiar daca tematoare cu animalele, fetele se vor dovedi a fi harnice si dispuse sa faca tot ce le sta in putere pentru a multumi clientii si a ajuta astfel o familie nevoiasa sa aiba parte de prima vacanta impreuna.

Aici poti revedea momentele tale favorite din emisiunea "Serviti, va rog"!

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Kamara, gazda perfecta la
Kamara, gazda perfecta la "Serviti, va rog"

Maia Morgenstern, Kamara, Vali Vijelie si Roxana Ilie au muncit mult vineri si sambata seara la "Serviti, va rog!", la Pro Tv, pentru a convinge clientii pensiunii ca sunt gazde perfecte.

Maia Morgenstern vine la “Serviti, va rog!”
Maia Morgenstern vine la “Serviti, va rog!”

Maia Morgenstern, Vali Vijelie, Kamara si Roxana Ilie se vor intrece vineri si sambata seara, de la 20.30, la Pro Tv, in harnicie si rezistenta, in emisiunea “Serviti, va rog!”.

Ana Maria Ferent va incerca sa fie gazda perfecta la
Ana Maria Ferent va incerca sa fie gazda perfecta la "Serviti, va rog!"

Ana Maria Ferent, Rona Hartner, Wilmark si Mihai (ex. 3rei Sud-Est) se vor intrece in harnicie si indeletniciri gospodaresti, dar si in peripetii vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv in cadrul emisiunii “Serviti, va rog!”.

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.