Chuck Norris s-a apucat de scris!

Ultima actualizare: 02-10-2012 03:19
chuck norris

Chuch Norris, vedeta serialului Walker, politist texan difuzat de Pro Cinema in fiecare marti si miercuri incepand cu ora 17:30, a lasat deoparte demonstratiile de arte martiale care l-au consacrat si s-a apucat de scris.

”Black Belt Patriotism”, prima carte semnata de Walker, politist texan, abordeaza domeniul politicii si, la numai cateva saptamani de la lansare, se afla deja an topul celor mai bine vandute carti din Statele Unite.

 ”Nu as putea sa devin niciodata politician”, marturiseste Chuck Norris. ”Chiar daca as intra an Congres sau in Senat, as fi doar unul dintre cei 100, respectiv 435 de politicieni din Statele Unite, iar in aceste conditii, oare ce as putea face?”, se antreaba acesta. 

”La dezbateri, politicienii nu fac altceva decat sa zbiere unii la altii, ca elevii din scoala generala. Ar trebui sa avem doar unul sau doi congresmeni pentru fiecare stat si asa am economisi o gramada de bani pentru salarii”, mai adauga ”reformatorul” Chuck. 

Vedeta din ”Walker, politist texan” a marturisit ca, in timpul filmarilor pentru serial, nu a avut timp sa citeasca altceva decat sinopsis-uri de episoade. Insa, dupa ce filmarile s-au incheiat, s-a pus serios cu burta pe carte si a reflectat la problemele societatii americane. 

Cum Norris este obisnuit cu actiunea, n-a stat cu mainile in san, ci a pus rapid pe hartie solutiile pentru a-i scoate pe americani din impas: de la reformarea sistemului taxelor, problema terorismului si pana la rolul religiei in viata societatii, ”Walker, politist texan” a gasit solutia pentru toate problemele americanilor. 

Morala acestui fapt ar putea fi rezumata simplu: ”Cine n-are un Chuck Norris sa-si cumpere!”, caci vedeta din ”Walker, politist texan” dovedeste aceeasi eficienta si in politica si in artele martiale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO