Cheeky Girls se viseaza amandoua in finala "Dansez pentru tine"

Dansez pentru tine

Vedetele noului sezon "Dansez pentru tine" incep de miercuri repetitiile pentru emisiunea care va fi difuzata din 20 martie, de la 20.30, la Pro TV.

Surorile de la Cheeky Girls, Cristina Cepraga, Cream, Piticu de la SIMPLU, Alin Oprea, Mihai de la HI-Q si Catalin Josan si-au cunoscut partenerii de ring si de vis, precum si profesorii de dans si au inceput plini de entuziasm aventura Dansez pentru tine.


"Ar fi extraordinar sa ajungem amandoua in finala", spun pline de energie surorile sexy de la Cheeky Girls care vor lupta una impotriva celeilalte. Chiar daca ele sunt obisnuite sa fie impreuna pe scena, de data aceasta fiecare isi va vedea de drumul si de visul sau, iar asta le creeaza emotii in plus fetelor venite special de la Londra. "Este clar ca nu avem cum sa ocupam primul loc amandoua. Daca vom ajunge la duel posibil ca ne vom certa. Mama ar fi mandra daca oricare dintre noi ar castiga", a declarat intr-un interviu pentru protv.ro, Gabriela Irimia. "Daca totul merge bine, va fi cea mai lunga perioada pe care o vom petrece in tara de cand am plecat. Prietenii nostiri din Anglia ne incurajeaza si spun ca una dintre noi va castiga, de aceea suntem foarte optimiste. Desi am facut dansuri, totusi nu am dansat niciodata vals, asa ca va fi o premiera", a spus Monica Irimia.


"Am extrem de multe emotii, de abia acum realizez in ce am intrat, imi doresc foarte mult sa invat si sa imi iasa", a declarat frumoasa Cristina Cepraga care s-a intors pentru prima data in Romania pentru o perioada mai lunga dupa cinci ani. "Ma gandesc ca sunt foarte multe dansuri pe care nu stiu de unde sa le apuc, dar sper sa pot sa ma las pe mana coregrafilor si totul sa iasa bine. Dansez pentru tine este una dintre putinele emisiuni de calitate din Romania care promoveaza latura umana, dar si dansul, spectacolul. Mi-as dori sa-mi descriu sufletul si caracterul ca pe un tango argentian, chiar daca nu–l dansez deocamdata", a marturisit frumoasa vedeta inainte de inceperea repetitiilor.


"Nu am dansat in viata mea dans sportiv. Cred ca imi va fi mai usor la R&B si la dansuri cunoscute mie. Concurenta este foarte puternica si am inteles ca pe parcursul concursului totul devine si mai tensionat", spune Cream.

Citește și
Dansez pentru Tine
In martie, incepe o noua poveste "Dansez pentru tine"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

"De trei ani imi doresc sa particip la Dansez pentru tine si iata ca acum se intampla. Am foarte mari emotii. Cele mai dificile dansuri mi se par tango si vals", declara plin de entuziasm Piticu’ de la SIMPLU care a mai dansat in editii speciale ale emisiunii.

 
"Stiu ca o sa fie greu la inceput, dar sunt pregatit pentru febra musculara", glumeste Catalin Josan. "Este o mica diferenta intre muzica si dans, ce-i drept, ambele sunt arta, asa ca o sa imi fie mai usor sau poate ca nu, dar, oricum, ceea ce este cel mai important este ca in acest fel poti sa ajuti pe cineva. Am facut acum trei ani un an de cursuri de dans. Sper sa fi ramas cu ceva. Am urmarit celelalte sezoane si mi-au placut toti concurentii, pentru ca au muncit foarte mult", a spus Catalin, al carui dans preferat este tangoul argentinian.


Mihai de la HI-Q si-ar dori acum, la inceput de sezon, sa schimbe regulile emisiunii Dansez pentru tine si sa introduca o proba teoretica de dans, pentru ca doar asa ar avea si el o sansa sa castige. "Pentru mine este mult mai dificil sa dansez decat sa cant, este aproape imposibil, dar e distractiv. Daca ar fi sa ma descriu printr-un dans, as inventa unul la care, indiferent de pasi, dansatorul sa se simta bine si sa ia nota 10", glumeste Mihai.


Alin Oprea era indragostit de dans cand era mic, insa a vazut la televizor un balerin imbracat in pantaloni mulati si a renuntat la idee, indreptandu-se spre muzica. "Acum nu sunt un mare dansator, dar voi deveni pana incepe emisiunea, fac eforturi in acest sens", promite Alin Oprea, care considera ca invingatori sunt oamenii care reusesc sa-si implineasca visurile, nu vedetele care participa. Daca ar fi sa se descrie printr-un dans, acela ar fi valsul lent.

Vezi aici primele interviuri cu vedetele din noul sezon Dansez pentru tine!

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Juriul
Juriul "Dansez pentru tine" spera la un sezon de 10!

In a doua jumatate a lui martie, Pro Tv redeschide ringul visurilor pentru al saptelea sezon “Dansez pentru tine”.

In martie, incepe o noua poveste
In martie, incepe o noua poveste "Dansez pentru tine"

In a doua jumatate a lunii martie, Pro Tv redeschide ringul de la "Dansez pentru tine" pentru al saptelea sezon.

Zorro si Mary Poppins se pregatesc de Dansez pentru Tine!
Zorro si Mary Poppins se pregatesc de Dansez pentru Tine!

Stefan Banica si Iulia Vantur, alias "Zorro" si "Mary Poppins", se pregatesc de zor pentru emisiunea "Dansez pentru tine".

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.