Cheeky Girls au primit 100 de kg de cadouri de Paste de la mama lor

Cheeky Girls

Vin intariri din strainatate la "Dansez pentru tine"! Gemenele de la Cheeky Girls au avut parte chiar cu o zi inainte de ziua concursului de la Pro TV de o surpriza de proportii.

Margareta, mama gemenelor Cheeky Girls, le-a trimis fetelor, precum si partenerilor lor de la Dansez pentru tine 100 de kg de cadouri de Paste, pentru ca au dansat atat de bine in show, dar si pentru a-i impulsiona sa ia multe note de 10 in urmatoarele editii ale emisiunii.

"Le-am promis copiilor ca vor avea surprize de Pasti, au dansat foarte bine toti patru si m-am hotarat sa le cumpar la toti si echipamente noi pentru antrenamente, de cea mai buna calitate si, cum zic ei, cool. Le merita din plin si acum n-au decat sa danseze pana rup pantofii noi, mai ales ca le-am trimis mai multe perechi. Darius si Andrei, partenerii fetelor, vor arata si ei ca doi gemeni, pentru ca le-am trimis si haine identice, ca sa fie asortati cu fetele", povesteste plina de entuziasm si mult dor doamna Irimia.

Pentru ca stie ca fetele stau la repetitii uneori si 12 ore pe zi si ca nici macar nu au apucat sa se plimbe prin Bucuresti, Margareta Irimia vrea prin aceste cadouri sa le aduca zambetul pe buze, sa-i faca sa se simta iubiti, rasfatati si protejati.

"Este un cantonament foarte serios si nu fac altceva decat repetitii. Sunt foarte mandra de toti patru si sper din tot sufletul ca juriul sa aprecieze in continuare eforturile lor! Abia astept sa-i aud la telefon fericiti, sa-mi spuna ca au luat note bune", marturiseste grijulie “mama Cheeky”.

Citește și
Claudia Cream
Claudia Cream revine la "Dansez pentru tine"
Ce spune despre România un german care a vizitat toate cele 44 de țări din Europa. A făcut un top cu cinci favorite

Printre cadourile si dulciurile pentru fete si partenerii lor, se gasesc si daruri pentru fratiorul lui Darius despre care a auzit ca este foarte dragalas si n-ar vrea sa stie ca sufera ca la el nu a venit Iepurasul.

Si mesagerul care le-a adus darurile a fost tot "un cadou", pentru ca cel care le-a adus gemenelor surprizele de la mama a fost nimeni altul decat Nick, iubitul Gabrielei. Dupa mai bine de o luna in care nu s-au vazut deloc si si-au dus dorul unul altuia, Gabriela si iubitul ei s-au regasit, s-au imbratisat si si-au povestit multe. Alaturi de Nick, Gabriela parca a si uitat de entorsa pe care a facut-o la repetitii si de durerile care o mai apuca uneori la piciorul lovit.

“Te iubesc!”, acestea au fost primele cuvinte pe care si le-au adresat cei doi indragostiti. "Am avut foarte mari emotii inainte sa soseasca!!!! A ajuns la hotel doar la ora 3 dimineata, nu am putut inchide un ochi pana nu l-am vazut. Dupa o perioada asa de lunga, acum ca a venit sunt extraordinar de fericita", a marturisit entuziasmata Gabriela, care a primit de la iubitul ei o bratara care sa-i poarte noroc vineri la show.

"Probabil ca voi avea mai multe emotii vineri si bineinteles ca voi fi mai motivata, pentru ca Nick va fi acolo, in platou. Voi incerca sa dansez mai bine, chiar daca glezna nu este complet vindecata, nu am sa las nimic sa ma opreasca din a dansa cel mai frumos din toate editiile vinerea asta", a adaugat Gabriela care ii va dedica iubitului ei venit de departe valsul de vineri seara.

Fericite ca au primit munti de cadouri, fetele nu mai contenesc sa-i mai multumeasca mamei lor care le sustine si le incurajeaza de la Londra. "Mama ne-a facut foarte fericite! Am primit asa cadouri frumoase, ne-am simtit ca niste copii. A pus un zambet pe buzele noastre. Ne este foarte dor de ea si o iubim mult, este o mama minunata!", a declarat cu gura pana la urechi Monica Irimia.

Articol recomandat de sport.ro
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani
Incredibil! Un internațional român se retrage din fotbal la 26 de ani
Citește și...
"Dansez pentru tine": Honorius Prigoana si Dana Rogoz au facut senzatie!

Vineri seara, la “Dansez pentru tine”, Honorius Prigoana a transformat platoul intr-un ring de discoteca alaturi de partenera sa de dans, actrita Dana Rogoz.

Claudia Cream revine la
Claudia Cream revine la "Dansez pentru tine"

Claudia Cream nu vrea sa stea departe de competitia visurilor de la Pro TV, astfel ca ea va concura din nou in ringul de la "Dansez pentru tine", vineri, de la 20.30, cu toate ca unii medicii ii recomanda sa evite efortul fizic.

Primul 10 in a doua editie la
Primul 10 in a doua editie la "Dansez pentru tine"!

Cheeky Gabriela si Andrei au spart gheata la "Dansez pentru tine".

Recomandări
Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ
Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o avertizare Cod galben de ploi torenţiale, valabilă joi, 19 septembrie, în nouă judeţe.

Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar
Surse: PNL a scris amendamentul de modificare a legii în Parlament, ca să-l facă pe Klaus Iohannis parlamentar

Surse politice au declarat pentru Știrile Pro TV că PNL va depune la Senat, miercuri sau joi, o inițiativă de modificare a legii privind alegerea Senatului și Camerei Deputaților.

Siegfried Mureșan, negociator-șef în Parlamentul European: ”Vreau mai mulți bani în rezervă pentru catastrofe naturale”
Siegfried Mureșan, negociator-șef în Parlamentul European: ”Vreau mai mulți bani în rezervă pentru catastrofe naturale”

Inundațiile care au lovit România și alte state din Europa Centrală și de Est au ajuns subiect de dezbatere în Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg.