Cele mai frumoase povesti de iubire, ACASA, in aceasta toamna

AcasaTV

Sunt din Romania, de la Hollywood, din Mexic sau Brazilia. Sunt cele mai frumoase povesti de iubire pe care ACASA le ofera telespectatorilor sai din aceasta toamna.

20 septembrie este ziua unei mari premiere, cel mai asteptat proiect al toamnei, telenovela Iubire si onoare va avea marele debut de la ora 20.30.

Intr-o editie speciala, luni, 20 septembrie, de la ora 19.30, “Povestirile adevarate” si site-ul www.acasatv.ro vor transmite imagini de la evenimentul de lansare cu presa si interviuri la cald de pe covorul rosu cu actorii care se pregatesc de primul episod al telenovelei “Iubire si onoare”.

Imediat dupa editia speciala a “Povestirilor”, de la ora 20.30, ACASA are marea premiera “Iubire si onoare”, o productie plina de exotism care spune povestea de dragoste imposibila dintre o romanca (Madalina Draghici) si un seic arab (Radu Valcan). De luni pana joi, de la ora 20.30, prima telenovela romaneasca filmata si difuzata full HD va spune o poveste despre o iubire care are de infruntat prejudecatile si resentimentele a doua lumi: orientala si europeana.
Inca o noutate toamna aceasta o reprezinta faptul ca emisiunea “Povestiri adevarate”, va fi difuzata de luni pana sambata de la ora 17.30, ACASA.

Duminica, 26 septembrie, de la ora 17.30, intr-un demers jurnalistic fara precedent, ACASA le ofera telespectatorilor sansa de a cunoaste adevarate “Doamne de poveste”. Pentru prima editie din acest an a emisiunii prezentate de Olivia Steer, o echipa de profesionisti a muncit timp de cateva luni pentru a realiza portetele a doua femei puternice care au schimbat imaginea Romaniei peste hotare- Regina Maria si secretele acesteia de alcov si “zeita” gimnasticii mondiale, Nadia Comaneci. “Doamne de poveste” isi propune sa prezinte telespectatorilor sai, in fiecare duminica, portrete - marturie ale unor femei exemplare, personalitati ale trecutului si prezentului care au reusit sa-si puna amprenta asupra modului de viata al romanilor.

Citește și
Olivia Steer
Olivia Steer va prezenta ACASA "Doamne de poveste"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Tot din 26 septembrie, dupa Cinema ACASA, Mircea Solcanu se intoarce ACASA cu un nou sezon al emisiunii „La naiba, sa PoveStim”.

Printre noutatile toamnei, incepand de luni, 27 septembrie, de la 16.15, se afla si Simona Mihaescu care se intoarce ACASA cu un nou sezon al emisiunii “Reteta de Acasa”.

In fiecare seara de vineri, sambata si duminica Cinema ACASA va aduce cinefililor, filme de exceptie, premiate la cele mai importante festivaluri, multe dintre ele transmise in format HD, povesti de dragoste incitante, unele cu parfum de epoca, altele comedii care ii vor face sa rada pana la lacrimi, “Toamna la New York” sau “Management”, fiind doar doua dintre titlurile toamnei, ACASA.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Radu Valcan, filmari la 40 de grade intr-un hammam turcesc
Radu Valcan, filmari la 40 de grade intr-un hammam turcesc

Radu Valcan, protagonistul telenovelei “Iubire si onoare”, care va avea marea premiera ACASA, s-a “bucurat” din plin de caldura celor 40 de grade din hammam-ul turcesc in care a filmat cateva secvente, la Bodrum.

Olivia Steer va prezenta ACASA
Olivia Steer va prezenta ACASA "Doamne de poveste"

Din 26 septembrie, ACASA lanseaza o noua emisiune, “Doamne de Poveste”, prezentata de Olivia Steer, care va spune povesti de viata ale unor femei puternice care au schimbat lumea prin indrazneala si curaj, care au facut ca imposibilul sa devina posibil.

Maia Morgenstern ascunde un mare secret in telenovela
Maia Morgenstern ascunde un mare secret in telenovela "Iubire si Onoare"

Din aceasta toamna, ACASA, telenovela “ Iubire si onoare” prezinta, pe langa o poveste de iubire imposibila dintre un arab si o romanca, si personaje cu secrete adanc ascunse care pot distruge destine.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.