Au spus DA la Frumusete pe muchie de cutit! Vezi cum aratau inainte si dupa

Ultima actualizare: 15-10-2012 02:25
Daniela Gavrila

Cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit” a debutat la Pro Tv marti seara si a cucerit si de aceasta data telespectatorii.

Peste 1.600.000 de telespectatori la nivelul intregii tari erau cu ochii pe emisiunea prezentata de Victor Slav in minutul de aur al acesteia (22.12), cand Pro Tv inregistra la nivelul publicului sau comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani un varf de audienta de 10,9 puncte de rating si 32,3 procente din cota de piata.

In acelasi minut de aur (22.12) Antena 1 inregistra un varf de audienta de 1,3 puncte de rating si 3,9 % cota de piata, clasandu-se astfel pe ultimul loc in topul primelor cinci posturi TV.

Pe publicul comercial, Frumusete pe muchie de cutita inregistrat o audienta medie de 7,2 puncte de rating si 21,3 % cota de piata, fiind urmat de Antena 1 care a inregistrat in acelasi interval orar de doua ori mai putin, adica 3,6 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a detinut suprematia cu o audienta medie de 5,8 puncte de rating si 13,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra doar 3,7 puncte de rating si 8,7 % cota de piata.

Marti seara, Daniela Gavrila a avut parte de surpriza vietii ei. Ajutata de emisiunea “Frumusete pe muchie de cutit”, a scapat de complexul care a a urmarit-o o viata intreaga, malformatia la nas, iar reintalnirea cu cei dragi a fost de-a dreptul impresionanta, pentru ca s-a totul intamplat la propria sa nunta.

Echipa emisiunii de la Pro Tv si  Victor Slav au insotit-o pe Daniela la Drobeta Turnu Severin, unde aceasta a imbracat rochia de mireasa si i-a spus “da” celui care ii va fi alaturi de acum inainte. Cu ajutorul specialistilor de la “Frumusete pe muchie de cutitDaniela a putut fi o mireasa frumoasa, stralucitoare si increzatoare in fortele sale.

La fel de triumfatoare in fata complexelor este si Nicoleta Garba, cea de-a doua tanara care marti seara a spus adio defectelor. In urma multor kilograme pierdute, tanara din Constanta se confrunta cu multe minusuri in ceea ce priveste aspectul fizic: regim respectat cu sfintenie a ajutat-o sa piarda 50 de kg, insa pielea de pe brate, abdomenul si sanii i s-au lasat foarte mult. Nicoleta a fost primita cu bratele deschise de specialistii de la ”Frumusete pe muchie de cutit, iar in urma interventiilor la nivelul nasului, abdomenului, bratelor, dar si al buzelor si al danturii, Nicoleta a putut imbraca pentru prima data dupa foarte multi ani costumul de baie.

Nicoleta a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, iar fericirea si implinirea i s-au citit pe chip in clipa in care a spus ”da”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO