"Aniela", primul serial romanesc de epoca, are propriul site!


Ultimul update: Sambata 22 Septembrie 2012 06:52
Data publicarii: Luni 17 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Aniela

Toti cei care s-au intrebat macar o data cum traiau strabunicii nostri vor avea ocazia sa intre in lumea Bucurestilor de la 1900, pe http://aniela.acasatv.ro/.

Luni, 17 august, se lanseaza site-ul http://aniela.acasatv.ro/, unde internautii pot face un tur virtual in anii 1900 si pot afla in exclusivitate stiri despre actorii din primul serial romanesc de epoca, “Aniela”, realizat de Promance si difuzat ACASA din aceasta toamna.

Acolo vor descoperi decorurile incredibile care reproduc in detaliu arhitectura romaneasca a epocii si locatii impresionante in care se filmeaza secvente din “Aniela”, precum Palatul Mogosoaia, Conacul de la Joita, Domeniul Stirbei sau Muzeul Golesti.

Femeile vor fi incantate sa afle care erau elementele si accesoriile care nu puteau sa lipseasca din garderoba celor de atunci, despre complexitatea coafurilor si a creatiilor vestimentare, despre machiajul care era elaborat, dar discret in acelasi timp si nu in ultimul rand despre capriciile acelor vremuri.

Internautii vor fi la curent cu ultimele noutati legate de Adela Popescu, Mihai Petre si toti actorii care vor juca in “Aniela”, vor putea urmari stiri video cu imagini inedite de pe platourile de filmare ale serialului si sute de imagini in exclusivitate in galeriile foto de pe site.

Tot aici vor afla, in premiera, povestea primul serial romanesc de epoca, vor descoperi relatiile dintre personaje, distributia completa, dar si echipa tehnica. Mai mult, http://aniela.acasatv.ro/ ii invita pe toti cei interesati de acea epoca sa faca un tur virtual in cateva dintre cele 96 de decoruri interioare create special pentru serialul “Aniela”.

Care erau cele mai importante dansuri ale epocii? Ce muzica se auzea in carciumile de pe strazile pline de istorie ale Micului Paris? Ce faceau oamenii in timpul liber? Care erau regulile stricte de politete de acum un secol sau care era educatia de care beneficiau atunci ? Toate aceste raspunsuri si multe altele, pe http://aniela.acasatv.ro/

Sursa: ACASA TV

Tags: aniela, acasa tv,

VIDEO PROTVPLUS.RO