Andreea Antonescu vine la Dansez pentru tine!

dansez duel

Vineri, la Dansez pentru tine, la Pro Tv, de la 20.30, pe langa perechile din concurs, doua perechi speciale vor dansa pentru a ajuta niste copii: Andreea Antonescu cu fratele ei si Monica Davidescu cu Aurelian Temisan.

Actrita Monica Davidescu care poate fi vazuta si in serialul Vine politia difuzat in fiecare duminica, de la 20.30, de Pro Tv, va dansa cu sotul ei, artistul Aurelian Temisan.

Dansul lor va fi si romantic, adica va porni de la pasi plutitori de vals, dar va avea si elemente dinamice, pentru ca va sfarsi intr-un jive plin de energie. Cei doi indragostiti vor dansa pentru a ajuta un baietel de 10 ani din Cluj care-si doreste ca familia sa sa scape de nevoi si suferinta. Pe langa faptul ca este un baiat cuminte, vrednic si de baza in gospodarie, Horatiu invata si foarte bine si stie deja ce-si doreste sa devina, adica preot. 

O alta pereche care doreste sa faca un gest nobil prin dans este formata din Andreea Antonescu si fratele sau, Razvan Antonescu. Cei doi frati vor umple de energie ringul de la “Dansez pentru tine” printr-un dans latino tribal prin care de fapt isi doresc sa implineasca visul lui Andrei, de 19 ani. 

Tanarul are mari probleme de sanatate si viseaza sa danseze si el macar o data cu sora lui care practica de 5 ani dansul sportiv. Pentru asta insa, Andrei are nevoie de o orteza performanta pentru piciorul stang cu ajutorul careia viata lui ar fi mai usoara.

Citește și
Ludmila si Vlad Mirita
Dansuri electrice, dar si plutiri de vals! Totul la "Dansez pentru tine"!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Seara va incepe exploziv, pentru ca demonstratiile pentru tango si R&B vor fi facute de doua perechi atipice. Cristina Rus si Anda Adam vor arata cum se danseaza un tango pasional, iar Piticu’ de la SIMPLU si Petrisor Ruge vor face dovada unui R&B ca la carte. 

Pentru a se mobiliza pentru duelul de vineri cand una dintre perechi va parasi competitia, Marius Nedelcu si Gina Pistol si-au dus partenerii de ring si de vis acasa la ei. Pentru prima data dupa multe saptamani de antrenamente, Alexandra si Vladimir au parasit pentru cateva ore cantonamentul si s-au bucurat alaturi de familiile partenerilor lor. Astfel ca, Alexandra Seles a fost acasa la bunicii lui Marius, la Campina, si a plecat de acolo mai incurajata si mai alintata ca niciodata. Bunicii lui Marius au complimentat-o ca este cea mai frumoasa, au rasfatat-o si i-au dat putere de munca cu vorbe blande si intelepte. Nici Vladimir nu poate spune ca s-a plictisit saptamana aceasta. Gina a avut grija sa-l rasfete ca pe un print. L-a dus acasa la mama ei, apoi l-a prezentat iubitului ei care l-a plimbat cu un Ferrari si i-a aratat Bucurestiul. Mai mobilizati ca niciodata, Alexandra si Vova vor lupta vineri pentru a-si pastra locul in competitia visurilor. Telespectatorii Pro Tv vor decide soarta lor, trimitand sms din Romania  la 1776 si din Republica Moldova la 0301 cu textul “Marius” sau “Gina”.

Marius Nedelcu si Alexandra Seles din Satu Mare lupta pentru ca familia ei sa se reuneasca. Vrea sa isi aduca acasa mama bolnava plecata la munca in Italia si sa isi ajute tatal care sufera de poliartrita reumatoida si care inca mai munceste. Astfel ar putea aduce linistea surorii ei gemene si celorlalte surori. Problemele mari de sanatate n-au impiedicat-o pe mama Alexandrei sa plece in Italia pentru a strange bani ca fetele sale sa termine o facultate si sa porneasca cu dreptul in viata. Are grija de doi oameni in varsta, bolnavi, le face mancare, spala, face cumparaturi, curatenie, are grija de ei, chiar daca ea este absolventa de facultate.

Aproape tot ce castiga trimite acasa la fete si la sotul ei, bolnav si el de poliartrita reumatoida. Isi opreste doar cativa banuti pentru a da telefon acasa, pentru ca o mistuie dorul de familia ei.

Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc din Chisinau lupta pentru varul lui Vladimir, un copil foarte bolnav, dar extrem de puternic. Artur este “bijuteria” intregii familii, deoarece, in ciuda suferintei, el continua sa zambeasca si sa le umple zilnic inimile de bucurie si dragoste. Vladimir vrea sa aduca fericirea si in sufletul lui Artur. Artur sufera de paralizie cerebrala infantila si tetrapareza spastica. Din pacate, Artur este dependent de ajutorul celor din jur. Vladimir isi doreste sa indeplineasca visul verisorului sau de a se deplasa singur si de a vorbi mai clar pentru a putea fi mai bine inteles de ceilalti. Pentru asta, Artur are nevoie de o serie de interventii chirurgicale si de un tratament costisitor la o clinica particulara.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Gina Pistol si partenerul ei de la Dansez pentru tine vor sa surprinda
Gina Pistol si partenerul ei de la Dansez pentru tine vor sa surprinda

Tensiunea creste, emotiile sunt tot mai mari si concurentii, mai putini. Un nou duel ii pune fata in fata la Dansez pentru tine pe Gina Pistol si Marius Nedelcu.

Dansuri electrice, dar si plutiri de vals! Totul la
Dansuri electrice, dar si plutiri de vals! Totul la "Dansez pentru tine"!

Vineri seara ringul a vibrat de emotie si energie, iar concurentii au trait fiecare miscare pentru ca totul sa se reflecte in notele pe care le-au luat.

Mihai Petre a fost rapit la Dansez pentru tine!
Mihai Petre a fost rapit la Dansez pentru tine!

Vineri seara, pe ringul de la "Dansez pentru tine", si-au dat intalnire dansuri electrice, plutiri de vals, lacrimi de fericire si de dezamagire, surprize pentru sarbatoriti, coregrafii spectaculoase si oameni veniti sa implineasca visuri prin dansul lor.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.