Rona Hartner si Ion Oncescu, la "Dansez pentru tine"!

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, actrita Rona Hartner si campionul mondial la skandenberg Ion Oncescu au acceptat invitatia de a dansa in direct pentru a ajuta doi copii nefericiti sa zambeasca din nou.

 

Oncescu va dansa alaturi de Silvia din baletul emisiunii “Dansez pentru tine” un disco alert pentru un baietel care a ramas in urma unui accident fara ambele maini.

Florin Olaru este un baietel de 13 ani care intr-o zi s-a electrocutat in timp ce era pe camp cu vaca la pascut si s-a impiedicat de niste cabluri de inalta tensiune cazute.

Medicii au fost nevoiti sa-i amputeze baiatului ambele maini pentru a-i salva viata. In ciuda handicapului sau este un copil vioi, plin de viata, este primul in clasa lui si are numai note de 10.

Citește și
Andreea si Catalin Josan
"Dansez pentru tine": Catalin si Andreea se pregatesc pentru al 3-lea duel
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Florin ii spune adesea mamei sale ca Dumnezeu ii va pune mainile la loc intr-o zi. Micutul viseaza sa ajunga director, sa isi imbratiseze surioara de 2 ani, sa mai poata rasfoi o carte sau sa-i mai poata sterge mamei sale sarace si nefericite lacrimile de pe obraz.

Actrita Rona Hartner danseaza tango alaturi de coregraful Lilian Caraus, fostul coregraf al Gabrielei Irimia, pentru a-i face copilaria mai frumoasa micutului Vlad Florin de 12 ani care a ramas fara tata.

Vlad a asistat la toata suferinta tatalui sau macinat de o boala crunta, cancerul si acum se uita disperat cum se chinuie bunicii sai bolnavi de diabet si de inima. Mama este lacatus-mecanic si este singura care aduce bani in casa.

Vladut viseaza sa devina inginer de calculatoare si sa aiba si el un calculator bun pe care sa invete.

Vineri seara, ringul de la “Dansez pentru tine” va vibra in pasi de tango si de R&B, perechile ramase in concurs promitand atitudine si spectacol telespectatorilor. Tangoul va fi exemplificat inainte de a incepe competia de perechea care a facut istorie la acest stil: Laura Cosoisi Bogdan Boanta, iar R&B-ul va fi demonstrat de cei care ne-au facut faimosi in lume dansand asta: Andreea Balan si Petrisor Ruge.

Telespectatorii vor avea o responsabilitate foarte mare in editia de vineri. Ei vor avea de ales care dintre perechile de la duel va avea sansa sa mearga mai departe pentru a-si implini cel mai arzator vis. Ambele perechi de la duel au probleme foarte mari si lupta pentru persoane dragi care sufera mult si pentru care premiul de la „Dansez pentru tine” le-ar putea da un nou sens vietii.

Dupa ce in editiile trecute au oferit dansuri spectaculoase, inedite si pline de umor, Alin Oprea si Roxana Al-Sanadi au fost condamnati pentru prima data la duel. Dupa mai bine de 4 saptamani in care Roxana a continuat sa se antreneze si sa danseze pe propria raspundere cu fractura de calcaneu si cu toate acestea a obtinut note mari cu ajutorul lui Alin, al coregrafului Bursucul si al ambitiei ei, in a patra editie, se pare ca juriul i-a trimis la duel.

Roxana Al-Sanadi are 35 de ani, este din Bolintin si viseaza sa poata construi un viitor sigur pentru cei doi copii ai ei care reprezinta totul pentru ea. Roxana s-a casatorit pentru prima data la varsta de 14 ani. Din pacate, primul mariaj s-a dovedit mai degraba cosmarul vietii sale. Primul sot devenise un alcoolic notoriu care nu o scotea din batai administrate zilnic.

A pus punct casniciei, dar a stat mult internata in spital pentru a-si reveni dupa batai. Roxana n-a fost singura afectata de comportamentul acestui barbat. Fiul lor, Cosmin Tache, a ramas traumatizat.

In prezent este elev in clasa a 12-a si in paralel cu scoala munceste de la 6 dimineata pana la ora 12 ca vanzator la un magazin alimentar. Roxana s-a casatorit a doua oara crezand ca si-a gasit sufletul pereche, un doctor arab, de origine yemena pe nume Ahmed Al-Sanadi.

Cat au locuit in Yemen, Ahmed s-a transformat intr-un alt fel de om de care Roxana a simtit nevoia sa fuga inapoi in tara. Impreuna cu Ahmed, Roxana are o fetita de 10 luni. Inca n-au divortat, el locuind in tara natala –Yemen. Roxana locuieste inghesuita intr-o camera cu cei doi copii ai sai. In aceesi casa locuiesc si mama sa si fratele ei cu sotia si copilul. Roxana isi doreste sa lupte pentru a le oferi copiilor sai un acoperis mai sigur si libertate fetitei sale.

Telespectatorii ii pot salva pe copiii Roxanei de la chinul unei vieti grele trimitand sms la 1776 cu textul Alin sau sunand la 0900760 605.

Catalin Josan danseaza alaturi de Andreea Stanescu care viseaza sa-i poata oferi fratelui sau grav bolnav tratamentele necesare, proteza pentru picior si un trai civilizat.

Fratele Andreei s-a nascut cu o malformatie la inima si a fost operat la varsta de 14 ani pe cord deschis. Din blocul operator a capatat un microb in urma caruia a facut septicemie. Dupa operatia pe cord deschis medicii i-au uitat un cateter in artera femurala, in urma caruia a trebuit sa i se faca interventii chirurgicale deoarece facuse deja o tromboza si s-a ajuns la concluzia ca trebuie amputat piciorul drept ca sa ii fie salvata viata.

Din cauza situatiei lui Alex, mama a renuntat la serviciu, dar si ea are probleme de sanatate, sufera de tensiune si urmeaza tratament. Andreea isi doreste pentru fratele sau tratamente, o proteza performanta pentru a-i usura viata si pentru parintii sai putin bucurie si un trai mai decent.

Cei care vor sa o ajute pe Andreea sa-si salveze fratele o pot face sunand 0900760 604 trimitand sms la 1776 cu textul “Catalin”.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
In prima zi de Paste, “Dansez pentru tine” imbraca haine de sarbatoare
In prima zi de Paste, “Dansez pentru tine” imbraca haine de sarbatoare

Rita Muresan, Costi Ionita si Angela Rusu se lupta in pasi de dans duminica, 19 aprilie, de la 20.30, pentru familii nevoiase.

"Dansez pentru tine": Catalin si Andreea se pregatesc pentru al 3-lea duel

Fara sa vrea, au ajuns din nou la duel! Catalin si Andreea se pregatesc vineri pentru a treia confruntare in pasi de dans. De aceasta data, rivalii din ring vor fi Alin si Roxana, care au o colectie frumoasa de 10 la "Dansez pentru tine".

Catalin Josan, cu tricolorul pe mana la
Catalin Josan, cu tricolorul pe mana la "Dansez pentru tine"

Catalin Josan, unul dintre concurentii de la "Dansez pentru tine" e din Republica Moldova.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.