Românii au talent, primul Golden Buzz. Momentul în care o croitoreasă impresionează juriul


Ultimul update: Sambata 09 Februarie 2019 14:00
Data publicarii: Sambata 09 Februarie 2019 08:13
Categorie: Stiri Mondene

A fost un debut plin de surprize, vineri seară, la „Românii au Talent.” Prima ediţie a sezonului cu numărul 9 a adus pe scenă concurenţi cu gândul la premiul cel mare. S-a râs, s-a plâns, iar unele momente i-au lăsat fără cuvinte până şi pe juraţi.

O concurenţă a reuşit chiar să câştige un Golden BUZZ şi un loc direct în semifinale. Festivităţile au fost deschise de Dylia Abdulaeva din Rusia. Şi-a dorit de mică să fie gimnastă şi a demonstrat că, uneori, aparenţele pot înşela.

La final, membrii juriului au fost pur şi simplu cuceriţi.

Andi Moisescu: „Eşti incredibilă, eşti neaşteptată, eşti unică! M-ai omorât!"

A urmat Carla, o fetiţă de doar 10 ani care a reuşit să ridice toată sala în picioare cu un număr senzaţional de break dance. Mişcările Carlei i-au impresionat şi pe cei mai exigenţi dintre juraţi.

Mihai Petre: „Nici nu ştii cât de bucuros sunt! Eşti minunată! N-am cuvinte, sunt încântat, iubesc ceea ce ai făcut!"

Cătălin Seimeanu a pariat pe o reţetă de succes: voce, actorie şi...muşchi. Marius, zis şi Magitot, a venit cu un moment de umor...magic. Totul a fost atât de imprevizibil, încă nimeni n-a ştiut sigur dacă este truc sau comedie.

Dacă unele momente au fost de-a dreptul haioase, altele au emoţionat sala până la lacrimi. Emma Neagu ne-a învăţat încă o dată că poţi trece peste orice greutăţi dacă vrei să lupţi pentru un vis. A fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu cancer osos, însă pasiunea ei pentru gimnastică i-a dat puterea să meargă mai departe.

Seara a fost cu atât mai specială cu cât a adus primul Golden Buzz. Interpretarea Ana-Mariei Pantaze a convins juriul că merită biletul de aur cu destinaţia către semifinală.

Show-ul „Românii au Talent” continuă şi vinerea următoare, de la 20:30, pe Pro TV.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO