„Românii au talent”, sezonul 9 Suprem. Mihai Petre, din nou la masa juraților


Ultimul update: Vineri 08 Februarie 2019 20:58
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019 19:45
Categorie: Stiri Mondene

Urmează o seară de excepţie de la 20:30, la ProTV. Sezonul cu numărul 9 „Românii au talent" începe în forță, cu momente incredibile.

Sezonul suprem are și o surpriză pentru telespectatori, la masa juriului devine Mihai Petre. Totul va fi la superlativ anunţă urații, însă nu imposibil, după cum vor demonstra concurenții.

„Aşteptarea se apropie de final. Imaginaţia nu mai e de ajuns. Începe supremaţia talentului. Fii gata să vezi ce nu s-a mai văzut. Vai, deci avem un sezon uluitor! Suprem!"

Suspans şi momente incredibile, dar nu imposibile. Asta anunţa noul sezon Romanii Au Talent, sezonul 9 Suprem.

Încurajaţi de diversitatea momentelor şi creativitatea concurenţilor, juraţii au fost hotărâţi să găsească talentul suprem pentru sezonul suprem. Aşa se face ca prima ediţie vine şi cu primul golden buzz.

Forin Călinescu, jurat „Românii au talent”:Palpitant, interesant, promiţător, pentru restul sezonului."

Andi Moisescu, jurat „Românii au talent”: „Mi s-a părut că sunt poate un pic mai bine pregătiţi. Fiecare concurent încearcă să se seteze un pic deasupra."

Tot în acest sezon revine la masa juriului şi Mihai Petre.

Mihai Petre, jurat „Românii au talent”: „E plăcut, e plăcut, am spus că mă simt ca şi cum m-am reîntors acasă şi m-am reîntâlnit cu cei dragi. Mă simt ca peştele în apă. Ce e schimbat? Faptul că acum am şi un coleg în stânga."

Andra, jurat „Românii au talent”: „Mă simt ca acasă, alături de toată echipa, de colegii mei, iată a revenit Mihai Petre - unul dintre juraţii cu care am pornit la acest drum frumos în a cunoaşte talente, în a cunoaşte oameni speciali."

Începând din această seară, în fiecare vineri, de la 20:30, showul „Românii au Talent” va aduce în atenția telespectatorilor momente inedite, nemaivăzute și pline de suspans.

Smiley și Pavel Bartoș: „Va fi un sezon 9 pe care vi-l dăruim vouă, făcut de noi. Un sezon nou, care se numeşte sezonul 9. Este suprem!"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Românii au talent! Spectacolul vieții e grozav. Fii parte din el!
Românii au talent. Sezonul 8 a început în forţă, cu
VIDEO PROTVPLUS.RO