Zmeura de Aur 2016. "Fifty Shades of Grey" conduce lista nominalizarilor. Un actor premiat cu Oscar este pe "lista rusinii"

Ultima actualizare: 16-01-2016 07:11

Cu o zi inaintea anuntarii nominalizarilor la Oscar, aflam care au fost cele mai slabe filme ale anului si cele mai proaste roluri.

Favorit la Zmeura de Aur este filmul "Cele 50 de umbre ale lui Grey". Pe lista apar si nume surprinzatoare, ca Johnny Depp, Gwyneth Paltrow si Eddie Redmayne.

Succesul colosal de box office nu i-a impiedicat pe critici sa plaseze "50 de umbre ale lui Grey " pe "lista rusinii".

Protagonistii Dakota Johnson si Jamie Dornan candideaza la capitolele "cei mai neconvingatori actori" si "cel mai neinspirat cuplu", iar restul mentiunilor au fost primite de regizor si scenarist.

Lista celor mai slabe filme este completata de "Cei 4 Fantastici" "Ascensiunea lui Jupiter", "Paul: mare politist la mall 2" si "Pixels- o aventura digitala".


Pe lista celor mai dezamagitoare prestatii cinematografice apar cateva nume mari. Johnny Depp, de pilda, a primit o nominalizare pentru unul dintre cele mai rasunatoare esecuri ale sale, "Mortdecai". Partenera sa, Gwyneth Paltrow, a "punctat" cu un rol la fel de slab, care i-a adus o nominalizare pentru cea mai proasta actrita in rol principal. In aceeasi categorie o gasim pe Jennifer Lopez, nominalizata pentru rolul unei profesoare urmarita de un psihopat periculos, in "Baiatul din vecini".

Nici Eddie Redmayne, actorul laureat cu Oscar anul trecut si favorit si in cursa din acest an nu a scapat de zmeura. El a avut o interpretare rusinoasa in "Ascensiunea lui Jupiter".

Un premiu special va recompensa un fost nominalizat la Zmeura de Aur, care a reusit sa isi spele pacatele cinematografice, cu roluri laudate de critica. Pe lista din acest an se numara Will Smith, Elizabeth Banks, ori Sylvester Stallone, Acesta din urma tocmai a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar in "Creed".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO