VISURI LA CHEIE: Ultimul episod al emisiunii i-a schimbat viata unui baietel care a suferit de o tumora pe creier

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25
VLC

Visuri la Cheie a mai schimbat o viata. In ultimul episod al emisiunii, emisiunea a prezentat povestea lui Victoras, un copil de 12 ani care a suferit de o tumora plasata intre centrii nervosi.

Caravana Visuri la Cheie a ajuns in Dragomiresti Deal, la casa lui Victor Damian, un copil de numai 12 ani, care in urma cu 7 ani a fost operat de tumora pe creier.

Familia Damian a primit un dar neasteptat de sarbatori. Copilul cel mare, Victoras, a fost nascut chiar de Mos Niculae. Familia a dus o viata normala, pana in 2007 cand Victor a inceput sa acuze dureri groaznice de cap. Baiatul nu suporta lumina, televizorul si obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburator: tumoare craniofaringiom.

Prima operatie din martie 2007 a fost un succes, 90% din tumoare fiind eliminata. Cu toate acestea, exista riscul ca baietelul sa ramana paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: dupa operatie, baietelul a facut diabet insipid. La controalele de rutina, tumoarea nu a recidivat. In paralel, Victor a fost supus unui control mai amanuntit unde a aflat ca tumoarea este mult mai mare decat la inceputul operatiei.

Salvarea lui Victor a venit de la o clinica medicala din Germania. Suma necesara interventiei chirurgicale depasea insa posibilitatile familiei Damian. Primul semn al solidaritatii umane a aparut in acea perioada in viata acestora, suma fiind stransa in urma mediatizarii cazului prin intermediul unei campanii Acasa TV. Victor a fost operat pentru a doua oara.

"Familia lui Victor este un exemplu de oameni luptatori. Au crezut in faptul ca Victoras isi va reveni si ca va duce o viata normala si au facut tot posibilul sa stranga bani pentru operatia copilului. Mai mult decat atat, i-au oferit acestuia un fratior pe care Victor il iubeste enorm. Va fi o editie cu totul si cu totul speciala, care va incheia un sezon de succes", a declarat Dragos Bucur despre povestea lui Victor Damian si despre ultimul episod Visuri la Cheie.

Pe parcursul emisiunii, Victor si familia au avut parte de o serie de surprize muzicale din partea lui Smiley si a Andrei.

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Asa arata locuinta lui Victor dupa interventia echipei Visuri la Cheie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO