Primul duet realizat de Smiley si Aliona, finalista de la Vocea Romaniei. Cum suna colindul compus de artist

17-12-2014 19:25

Doua zile ne mai despart, de finala de la Vocea Romaniei, iar concurentii se pregatesc de zor. Toti vor canta o melodie impreuna cu antrenorul, iar una alaturi de un invitat-surpriza.

Smiley a avut grija ca finalista sa, Aliona Munteanu, sa aiba in emisiune un moment special. Au mers impreuna si la ProFm, unde cantaretul si-a promovat noua piesa si a colindat alaturi de artistii de la HAHAHA Production.

Viata de artist e plina de satisfactii, dar presupune si un program incarcat, iar Smiley stie foarte bine asta. Asa ca s-a gandit ca i-ar fi de folos concurentei sale sa vada ce inseamna sa fii mereu in priza. Ei au mers impreuna la ProFM, unde Aliona a cantat impecabil.

La ProFm, Smiley a fost insotit si de artistii care lucreaza la studioul sau. Ultima lor piesa e un colind compus de Smiley.

Finalista lui Smiley, Aliona Munteanu e din Republica Moldova, iar vocea ei e cunoscuta in intreaga Europa. Si-a reprezentat tara la Eurovision in 2012, unde a obtinut locul 11. 

In semifinala de la Vocea Romaniei a fost favorita publicului, obtinand 68% din voturi. Aliona Munteanu: "Ma bucur sa ajung in finala, este un vis devenit realitate."

In finala care va avea loc vineri, o veti putea vota pe Aliona Munteanu printr-un SMS la 1276, dupa Start Vot. Finala va fi plina de surprize. Inna, Mihai Chitu si David Bisbal vor canta si ei pe scena de la Vocea Romaniei.


VIDEO PROTVPLUS.RO