Primul duet realizat de Smiley si Aliona, finalista de la Vocea Romaniei. Cum suna colindul compus de artist

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

Doua zile ne mai despart, de finala de la Vocea Romaniei, iar concurentii se pregatesc de zor. Toti vor canta o melodie impreuna cu antrenorul, iar una alaturi de un invitat-surpriza.

Smiley a avut grija ca finalista sa, Aliona Munteanu, sa aiba in emisiune un moment special. Au mers impreuna si la ProFm, unde cantaretul si-a promovat noua piesa si a colindat alaturi de artistii de la HAHAHA Production.

Viata de artist e plina de satisfactii, dar presupune si un program incarcat, iar Smiley stie foarte bine asta. Asa ca s-a gandit ca i-ar fi de folos concurentei sale sa vada ce inseamna sa fii mereu in priza. Ei au mers impreuna la ProFM, unde Aliona a cantat impecabil.

La ProFm, Smiley a fost insotit si de artistii care lucreaza la studioul sau. Ultima lor piesa e un colind compus de Smiley.

Finalista lui Smiley, Aliona Munteanu e din Republica Moldova, iar vocea ei e cunoscuta in intreaga Europa. Si-a reprezentat tara la Eurovision in 2012, unde a obtinut locul 11. 

In semifinala de la Vocea Romaniei a fost favorita publicului, obtinand 68% din voturi. Aliona Munteanu: "Ma bucur sa ajung in finala, este un vis devenit realitate."

In finala care va avea loc vineri, o veti putea vota pe Aliona Munteanu printr-un SMS la 1276, dupa Start Vot. Finala va fi plina de surprize. Inna, Mihai Chitu si David Bisbal vor canta si ei pe scena de la Vocea Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO