MASTERCHEF, SEZONUL 5. Concurentii au gatit pentru fotomodele si actorii din Las Fierbinti. Cine a parasit concursul

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

A fost un adevarat tur de forta marti seara, la Masterchef. Concurentii au gatit pentru fotomodele puse pe numarat calorii, apoi au ajuns direct pe ulitele Las Fierbinti, unde au poftit la masa echipa serialului.

De la comedie s-a ajuns insa din nou la lacrimi, pentru ca o noua eliminare a subtiat randurile celor ce aspira la titlu. Iar pentru cei ramasi in cursa emotiile cresc: o singura proba mai sta intre ei si mare finala Masterchef.

La proba cutiei misterelor, niciun concurent nu a inteles, initial, ce avea de facut, atata vreme cat inauntru se afla doar un calculator. De fapt, tema a fost una dietetica.

Chef Adrian: "Trebuie sa gatiti finger food. 24 de bucati in total: 12 reci, 12 calde. Nu aveti voie sa depasiti 1.200 de calorii per total."

Degustatori, cateva fotomodele, care stiu foarte bine sa numere caloriile.

Preparatele lui Ciprian au fost pe placul fetelor, care l-au desemnat castigator si totodata capitan de echipa, in urmatoarea proba. Pentru a doua echipa, sefii au ales-o pe Andreea.

Ciprian a primit avantajul de a beneficia de un om in plus, insa a refuzat cand si-a dat seama ca e vorba de Patricia si a vrut s-o doneze rivalilor

In mici tensiuni, cele doua echipe au ajuns in celebrul sat Fierbinti, unde au gatit pentru intreaga echipa de productie a serialului. Provocarea a fost sa pregateasca un meniu Las Vegas, pentru Las Fierbinti.

Cu Patricia in echipa, albastrii au gatit cam incordati. Cu toate problemele, echipa lui Ciprian a castigat proba si a intrat in semifinala Masterchef. Iar Andreea, Alexandra si Lambrino au mers la testul sub presiune.

Lambrino a ghicit ce are in farfurie si a reusit sa reproduca preparatul, insa Andreea si Alexandra au intrat la un nou test, decisiv. Alexandra a pierdut proba si a parasit concursul.

Lunea viitoare, la PRO TV urmeaza semifinala Masterchef.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO