Vedetele "consuma", dar s-au luat la tranta cu dependenta!

Robert Downey Jr.

De-a lungul vremii, multe sunt vedetele care au cazut in diferite patimi. Vorbim de dependente de droguri, medicamente sau alcool, care le-au dus, incetisor, in clinicile specializate.

Uneori, a mers. Alteori, dupa vreo luna de refacere, de cum a iesit pe poarta clinicii, vedeta s-a intors direct la bar sau la furnizor. Dar acum vorbim de cei in cazul carora tratamentul si vointa au functionat, chiar daca in al noualea ceas.

Robert Downey Jr.

Actorul si-a petrecut cea mai mare parte a ultimilor ani iesind si intrand la dezintoxicare sau, mai rau, in inchisoare. A fost arestat pentru posesie de droguri, pentru port ilegal de arma si condus in stare de ebrietate. Dupa ultima bataie cu legea, in 2001, a fost trimis la clinica. De data aceasta, pare sa se fi trezit. A reinceput sa joace in filme si, de teama ca nu va aparea la munca, salariul ii era virat in conturi abia la finalul filmarilor. I-a mers bine cu "Iron Man" si "Tropic Thunder" si a fost si nominalizat la un Oscar.

Charlie Sheen

Prin 1998, actorul din "Doi barbati si jumatate" fusese arestat pentru posesie de droguri, incercare de frauda cu carti de credit si se spunea ca isi cheltuise peste 35.000 de dolari doar pe prostituate. Numai ca a ajuns la clinica, dupa o supradoza de cocaina. Atunci, tatal sau, Martin Sheen, si-a dat seama ca ajunsese prea departe si ca era cazul sa se opreasca. L-a dat pe mana politistilor chiar el, iar fiul Charlie si-a revenit si i-a multumit mereu tatalui pentru ca l-a salvat.

Citește și
Janet Jackson
Michael Jackson, plans de vedete. Il regreta cu adevarat?
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Ben Affleck

La doar vreo doi ani dupa ce castigase un Oscar si se pregatea de un super succes, "Pearl Harbor", Ben s-a internat singur din cauza dependentei de alcool. Apropiatii nu vazusera nimic grav, dar actorul stia ce se intampla cu el, pentru ca tatal sau era alcoolic. L-a sunat asadar pe prietenul sau Charlie Sheen, care l-a dus la o clinica din Malibu, unde a platit 33.850 de dolari pe luna, ca sa fie tratat cum trebuia. Acum, nu se mai atinge de bautura.

Eminem

In august 2005, Eminem isi anula mai multe concerte si se interna pentru ca era dependent de somnifere. Spune acum ca s-a simtit ca Bugs Bunny cand a ajuns la clinica, dar a simtit ca avea tendinte suicidale si trebuia sa fie tratat. Numai ca tratamentul nu a mers, iar rapperul a adaugat si alte medicamente pe lista preferatelor sale. Pana la urma, din nou sub amenintarea sinuciderii, Eminem a apelat la ... Elton John, pe care l-a rugat sa il ajute, pentru ca trecuse prin aceleasi experiente. Acum, rapperul se lauda ca are aproape un an de cand nu a pus gura pe nimic interzis.

Whitney Houston

In 2002, Whitney Houston recunostea in direct ca e dependenta de droguri. A ajuns de doua ori la dezintoxicare si pare ca, dupa ce si-a sfarsit casatoria cu Bobby Brown, a terminat-o definitiv si cu drogurile. A reintrat in studiourile de inregistrare si are un nou album, dupa sapte ani de lupta cu demonii.

Nicole Richie

In 2003, Nicole Richie era arestata pentru posesie de heroina si a stat o luna la reabilitare. Vindecarea ei a dus inclusiv la reimpacarea parintilor despartiti. Dupa cativa ani, a fost arestata din nou, pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice. A recunoscut ca, de fapt, consumase ceva marijuana. Si-a revenit de atunci, imediat. A devenit mama in 2008 si acum e din nou insarcinata.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Whitney Houston nu prea mai poate canta!
Whitney Houston nu prea mai poate canta! "Nu am probleme!", spune ea!

Artista neaga ca vocea a cam lasat-o, desi exista zvonuri ca a anulat concertul din New York tocmai pentru ca nu mai poate canta.

Michael Jackson, plans de vedete. Il regreta cu adevarat?
Michael Jackson, plans de vedete. Il regreta cu adevarat?

Moartea neasteptata a lui Michael Jackson a starnit un adevarat cutremur printre vedete.  Acestea au trimis mesaje de condoleante, cu zecile, pe Twitter sau au facut declaratii magulitoare la adresa regelui pop, "profitand" de moment.

Portret: Plecati prea devreme...
Portret: Plecati prea devreme...

...sunt cei care au schimbat lumea prin gesturi umile, zambete calde, sau mangaieri, cand delicate, cand vadit apasate, ale chitarei.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.