Vedetă K-pop descoperită moartă în locuința ei. Prietena ei a pierit în urmă cu o lună

Ultima actualizare: 24-11-2019 19:49
Vedetă K-pop Goo Hara, descoperită moartă în locuința ei
Getty

O fostă componentă a unei renumite trupe de K-pop a fost descoperită decedată, duminică, la vârsta de 28 de ani, a anunţat agenţia sud-coreeană de ştiri Yonhap, care citează surse din poliţia naţională.

Potrivit Reuters, cadavrul cântăreţei Goo Hara a fost găsit în reşedinţa pe care artista o deţinea în Seul. Poliţia sud-coreeană nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă.

Mai multe imagini cu Goo Hara în galeria foto

Goo Hara, cunoscută doar sub numele de Hara în mai multe ţări din Asia, a militat de mai multe ori împotriva hărţuirilor şi intimidărilor online. În iunie, la o lună după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în reşedinţa ei şi spitalizată, artista a dezvăluit că îi era foarte greu să depăşească episoadele de depresie şi a lansat un apel public prin care i-a rugat pe internauţi să publice mesaje pozitive pe reţelele de socializare, scrie Agerpres.

Hara a debutat în muzică în 2008, în calitate de membră a trupei Kara, alcătuită din cinci cântăreţe. Kara a fost una dintre primele trupe de fete care au contribuit la apariţia stilului K-pop, devenit ulterior un fenomen mondial. Formaţia sud-coreeană avea numeroşi admiratori în Japonia, Coreea de Sud, China şi în alte ţări din Asia.

După ce contractul ei cu o agenţie sud-coreeană de impresariat artistic a expirat, Hara s-a lansat ca artist solo în Japonia, unde a susţinut un concert în această lună.

O altă vedetă a stilului K-pop, Sulli, fostă componentă a trupei de fete f(x), care era o prietenă apropiată a lui Hara şi care a militat la rândul ei împotriva hărţuirii online, a murit în luna octombrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO