Cea mai bronzata femeie din lume s-a facut din nou de ras. Imaginea care a dus-o direct in tabloide

Ultima actualizare: 22-10-2012 11:06
Patricia Krentcil

A ajuns in atentia presei din Statele Unite dupa ce si-a dus fetita de numai 6 ani la salonul de bronzat. Acum, femeia care a mers ani buni la solar, in fiecare zi, a ajuns pe prima pagina in ipostaze mai mult decat rusinoase pentru o mama.

Patricia Krentcil, in varsta de 44 de ani, cunoscuta si ca “mama bronzata”, a fost invitata sa prezinte un eveniment intr-un club frecventat de homosexualii din New York.

De cum a aparut pe covorul rosu, mama s-a facut de ras. Ea a venit atat de bauta la eveniment incat abia se mai tinea pe picioare.

Patricia a cazut la intrarea in club, iar rochia scurta a lasat la vedere lenjeria intima a femeii. Pe scena ea a continuat circul, fiind data afara cu ajutorul unor garzi de corp.

Patricia Krentcil a fost arestata in urma cu cateva luni dupa ce si-a dus fetita, de numai 6 ani, la salonul de bronzat. Femeia s-a aparat atunci, spunand ca nu si-a expus fata razelor ultraviolete. Micuta ar fi asteptat-o afara si s-a jucat cu papusile Barbie, pana cand ea si-a terminat sedinta de bronzat.

Patricia este obsedata sa aiba o piele cat mai colorata, iar acest obicei i-a distrus chipul. In tinerete, era foarte frumoasa si spera sa ajunga fotomodel.

Acum insa, dupa zeci de ani in care a frecventat zilnic solarul, Patricia arata ciudat, iar tenul ei este mult imbatranit si are o culoare nefireasca.

Ea cheltuieste lunar 100 de dolari, pentru acces nelimitat la solar, scriau jurnalistii de la Daily Mail.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO