Ultima oprire a caravanei "Vocea Romaniei". Sute de doritori s-au prezentat la preselectiile din Capitala

Ultima actualizare: 30-06-2015 06:59

Weekendul acesta, caravana Vocea Romaniei face o ultima oprire in Bucuresti. Sute de oameni talentati s-au prezentat sambata la preselectii, hotarati sa demonstreze ca merita sa ajunga in fata celor 4 antrenori.

Le-au fost alaturi si cativa fosti concurenti, care i-au incurajat sa-si urmeze visul.

La preselectiile din Bucuresti, aspirantii la titlul de "Vocea Romaniei" au venit pregatiti atat cu melodii celebre, cat si cu piese compuse de ei. Cu totii spera sa fie acceptati in competitie si sa ajunga sa faca parte din echipa unuia dintre cei patru antrenori: Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga. Cativa dintre fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" au tinut sa le fie alaturi si chiar sa le dea sfaturi.

Brigitta Balogh, fost concurent: "Sa aiba incredere in ei, sa vina cu piese bune si in acel un minut sau doua minute cat sunt in sala aia sa dea tot ce e mai bun din ei. Asta le spun."

Anda Dimitriu, fost concurent: "Chiar simt ca e nevoie sa dau mai departe ce am primit si eu. Am primit mult suport de la concurentii de anul trecut. Am relationat si m-au ajutat foarte mult. Si oamenii astia au nevoie de noi."

De altfel, fostii concurenti povestesc ca viata li s-a schimbat complet dupa "Vocea Romaniei".

Adrian Nour, fost concurent: "Am devenit mult mai cunoscut, am continuat si cu teatrul si concertele pe car ele aveam inainte, dar acum salile sunt mult mai pline. Am cunoscut multi oameni frumosi datoria emisiunii. Trio Zamfirescu, cu care cant."

Preselectiile la "Vocea Romaniei" continua maine incepand cu ora 10.00, la Hotel Ibis Gara de Nord din Bucuresti.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO