Tiberiu Albu, castigatorul de la "Vocea Romaniei", a sustinut primul sau concert. Ultima zi de preselectii pentru concurs

Dată publicare: 27-06-2015 10:41
Dată actualizare: 30-06-2015 06:59


Tiberiu Albu, castigatorul de la "Vocea Romaniei", a sustinut vineri seara primul sau concert, alaturi de trupa sa - Fameless.

Ambitiosi, cei patru tineri din formatie si-au compus singuri melodiile rock si au reusit sa cucereasca inimile fanilor. Tiberiu Albu este un exemplu. Asadar, cei talentati n-ar trebui sa stea in umbra, ci sa se prezinte la preselectiile de la Vocea Romaniei. Caravana face sambata ultima oprire, in Capitala. 

Tiberiu Albu si cei trei tineri care formeaza trupa Fameless au urcat pe scena in aplauzele explozive ale fanilor. Dupa trei luni de munca, au reusit sa compuna impreuna zece piese pentru primul lor concert.

Tiberiu Albu, castigator Vocea Romaniei: "Mi se pare foarte misto stilul acesta de trupa, sa continui ca o familie. Se compun mult mai usor piesele, vin idei mult mai personale si parca promovezi o muzica de suflet."

Monyo Csaba, chitarist: "Cantam despre sentimentele noastre, cum vedem lumea, cum ne gandim la viitor."

Pe langa piesele compuse de ei, au cantat si cateva melodii din repertoriul international.

Fostii concurenti de la Vocea Romaniei, care i-au fost colegi lui Tiberiu Albu, au venit si ei la spectacol.

Vladimir Pocorschi, fost concurent la Vocea Romaniei: "E o voce foarte buna, puternica, care are foarte mult talent. E un baiat foarte muncitor, in acelsi timp, si, intr-adevar, este genul de voce care ar trebui sa fie ceva mai mult promovata."

Tiberiu Albu, castigatorul sezonului patru al showului "Vocea Romaniei", demonstreaza ca un vis poate deveni realitate, daca iti doresti cu adevarat.

Asadar, nu ratati Caravana Vocea Romaniei, care face sambata ultima oprire, in Bucuresti. De la ora 10:00, toti cei care cred ca vocea lor poate intoarce scaunele antrenorilor sunt asteptati la preselectii.

Tiberiu Albu, castigator Vocea Romaniei: "La urma urmei, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti acolo, sa aveti incredere si tot ce faceti, sa faceti cu placere."


VIDEO PROTVPLUS.RO