Ultima intalnire la mediator intre Oana Zavoranu si vrajitoarele Vanessa si Melisa. Intelegerea la care vor sa ajunga

10-11-2014 19:09


Oana Zavoranu si vrajitoarele Vanessa si Melisa, pe care le-a dat in judecata, s-au intalnit luni pentru ultima data la mediator. Cele trei incearca sa ajunga la o intelegere.

Ca sa scape de proces, asa zisele vrajitoare ar trebui sa-i dea Oanei aproape un milion de euro si sa-i ceara scuze in genunchi. Prima care a ajuns la mediator, in jurul orei 16:00, a fost asa-zisa vrajitoare Vanessa.

La fel de tacuta a fost si Oana Zavoranu, care a venit dupa mai bine de o ora, insotita de avocatul sau, dar si de fostul ei iubit, Razvan. Tanarul, care acum un an si jumatate a insotit-o la spital, dupa ce a fost internata la sectia de toxicologie, a fost prezentat acum oficial drept consilierul ei.

Oana Zavoranu a dat ochii in biroul de mediere doar cu vrajitoarea Vanessa. Melisa a preferat sa ramana afara. Ca sa se impace cu ele, Oana vrea inapoi un apartament, o masina, bijuterii, dar si daune morale de 450.000 de euro. In total, peste un milion de euro. Pe langa bani, vedeta vrea ca Vanessa si Melissa sa ingenuncheze si sa-si ceara scuze, in fata ei si a jurnalistilor.

"Sunt suficient de hotarata... Sa existe in fata camerelor de luat vederi o cerere in genunchi a lor, sa-si ceara iertare fata de mine, de mama si fata de toate prejudiciile pe care mi le-au adus", a spus, in urma cu o luna, Oana.

Sansele sa se impace sunt mici, in conditiile in care una dintre vrajitoare, Melisa, a dat de inteles ca niciodata nu va ingenunchea in fata Oanei.

Oana Zavoranu: "O sa o vedem la puscarie, nu e nicio problema. Are doua variante: ori sta in genunchi, ori sta la puscarie."

Scandalul dintre Oana Zavoranu si cele doua asa zise vrajitoare, dureaza de 3 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO