Trailer spectaculos pentru ultimul film din seria James Bond. Când apare în cinematografe

05-12-2019 08:13

Daniel Craig revine în rolul Agentului 007 în filmul cu numărul 25 al seriei James Bond, "No time to die". Producătorii au dat deocamdată publicităţii un nou trailer.

Pelicula conține ingredientele obişnuite - femei frumoase, maşini rapide, costume impecabile şi foarte multe cascadorii care te ţin cu sufletul la gură.

Nu în ultimul rând, James Bond se implică într-o nouă relaţie - romantică şi periculoasă în acelaşi timp.

Daniel Craig, actor: "Trailerul arată munca - o parte din munca - pe care am depus-o, dar în film se vede mult mai mult decât aici. Sunt incredibil de încântat să îi fac pe oameni să urmărească acest trailer pentru că eu cred cu adevărat că are efect."

James Bond revine în cinematografe după o pauză de aproape cinci ani. În film îşi fac apariţia o nouă "fată Bond", interpretată de actriţă Ana de Armas, şi fostă iubită a agentului 007 - în pielea căreia intră Lea Seydoux.

O altă noutate este actriţa Lashana Lynch. Ea joacă rolul agentului care a preluat îndatoririle lui James Bond în perioada în care acesta a fost inactiv. A lenevit pe o plajă, dar a revenit în scenă după ce un prieten i-a cerut ajutorul.

Lashana Lynch, actriţă: "Sunt fericită că oamenii ajuns să vadă ceea ce am văzut eu, cel puţin o parte, şi să simtă emoţia pe care toată lumea o simte la un trailer de acest gen. Este acţiune, este framă, este emoţie, sunt lacrimi. Bărbaţi, femei, copii se vor bucura."

Producţia peliculei a început în 2016, dar, din cauza unor probleme, startul filmărilor s-a dat abia în aprilie anul acesta. Bugetul alocat a fost de 250 de milioane de dolari, iar scenele s-au filmat în Marea Britanie, Italia, Norvegia, Jamaica şi Insulele Feroe. În rolurile negative îi vom vedea pe actorul austriac Christoph Waltz şi pe americanul Rami Malek.

Filmul va fi lansat anul viitor, în luna aprilie.

Tags: james bond, film,


VIDEO PROTVPLUS.RO