Trailer spectaculos pentru ultimul film din seria James Bond. Când apare în cinematografe


Ultimul update: Joi 05 Decembrie 2019 10:03
Data publicarii: Joi 05 Decembrie 2019 08:13
Categorie: Stiri Mondene

Daniel Craig revine în rolul Agentului 007 în filmul cu numărul 25 al seriei James Bond, "No time to die". Producătorii au dat deocamdată publicităţii un nou trailer.

Pelicula conține ingredientele obişnuite - femei frumoase, maşini rapide, costume impecabile şi foarte multe cascadorii care te ţin cu sufletul la gură.

Nu în ultimul rând, James Bond se implică într-o nouă relaţie - romantică şi periculoasă în acelaşi timp.

Daniel Craig, actor: "Trailerul arată munca - o parte din munca - pe care am depus-o, dar în film se vede mult mai mult decât aici. Sunt incredibil de încântat să îi fac pe oameni să urmărească acest trailer pentru că eu cred cu adevărat că are efect."

James Bond revine în cinematografe după o pauză de aproape cinci ani. În film îşi fac apariţia o nouă "fată Bond", interpretată de actriţă Ana de Armas, şi fostă iubită a agentului 007 - în pielea căreia intră Lea Seydoux.

O altă noutate este actriţa Lashana Lynch. Ea joacă rolul agentului care a preluat îndatoririle lui James Bond în perioada în care acesta a fost inactiv. A lenevit pe o plajă, dar a revenit în scenă după ce un prieten i-a cerut ajutorul.

Lashana Lynch, actriţă: "Sunt fericită că oamenii ajuns să vadă ceea ce am văzut eu, cel puţin o parte, şi să simtă emoţia pe care toată lumea o simte la un trailer de acest gen. Este acţiune, este framă, este emoţie, sunt lacrimi. Bărbaţi, femei, copii se vor bucura."

Producţia peliculei a început în 2016, dar, din cauza unor probleme, startul filmărilor s-a dat abia în aprilie anul acesta. Bugetul alocat a fost de 250 de milioane de dolari, iar scenele s-au filmat în Marea Britanie, Italia, Norvegia, Jamaica şi Insulele Feroe. În rolurile negative îi vom vedea pe actorul austriac Christoph Waltz şi pe americanul Rami Malek.

Filmul va fi lansat anul viitor, în luna aprilie.

Tags: james bond, film,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33