Cine este noua "vedetă a Internetului", apărută din "universul Star Wars"


Ultimul update: Miercuri 04 Decembrie 2019 17:08
Data publicarii: Miercuri 04 Decembrie 2019 16:21
Categorie: Stiri Mondene
baby yoda

Baby Yoda, așa cum l-au poreclit internauții, un personaj al noului serial „The Mandalorian”, lansat de „Star Wars”, este noua vedetă a internetului.

Noul serial nu este căutat numai pentru povestea lui și pentru efectele speciale, ci și pentru imaginile adorabile cu Baby Yoda care circulă pe site-urile de socializare, scrie CNN.

Această creatură stă în centrul noului serial Star Wars și deși arată ca un copil al unui extraterestru, se crede că ar avea 50 de ani. Mai mult decât atât, se pare, nu ar fi vorba despre celebrul personaj Yoda din Star Wars.

În urma viralizării imaginilor cu mica creatură, oamenii au început să lanseze mai multe teorii privind originea și locul său în "universul Star Wars".

Ar putea fi urmașul cunoscutului Yoda, copilul sau un membru din aceeași specie. În seria „Star Wars” ar fi apărut încă o „specie Yoda”: Yaddle, care a apărut în primul episod, așa că apariția unui bebeluș Yoda rămâne, pentru moment, un mister.

The Mandalorian a avut premiera pe Disney+ pe 12 noiembrie 2019. Stabilit în universul Star Wars, serialul are loc la cinci ani de la evenimentele din „Întoarcerea lui Jedi” și prezintă un vânător de recompense mandalorian dincolo de raza de influență a Noii Republici.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO