Top cele mai sexy costume de baie purtate de vedete in filme! FOTO

Ultima actualizare: 15-08-2012 01:02
Pamela Anderson

Cele mai interesante costume de baie purtate de vedete in filme nu sunt neaparat cele mai practice, dar sunt imposibil de uitat. I-au facut pe barbati sa ofteze si pe femei sa copieze.

 

1. Raquel Welch in "One Million Years B.C." din 1966

Pentru Rachel ar fi fost un pic cam greu sa pastreze costumul pe ea daca ar fi intrat cu adevarat in apa. Pentru ca s-ar fi dezintegrat instant. Asa ca a fost numit "cel mai faimos costum de baie care nu s-a udat niciodata".

2. Ursula Anderss in "Dr. No" din 1962

Prima Fata Bond a ridicat stacheta destul de sus, cu costumul de baie dintr-o singura bucata. Pe plaja de la Caraibe, Ursula a intrat in fanteziile oricarui barbat care visa sa ajunga Bond. James Bond.

3. Farrah Fawcett in "Ingerii lui Charlie" din 1976

O companie de postere a aranjat o sedinta foto cu Farrah, chiar la ea acasa, pentru promovarea serialului in care juca. Costumul rosu dintr-o bucata a provenit chiar din garderoba actritei. Culmea e ca firmei nu i-a placut, dar Farrah a cumparat drepturile asupra fotografiei, iar posterul s-a vandut in 12 milioane de exemplare.

4. Bo Derek in "10" din 1979

Costumul de culoare nude e si acum considerat de criticii de moda ca varianta cea mai rafinata pentru domnisoarele si doamnele care stiu ce inseamna luxul. Probabil doar coditele impletite ies din calcul.

5. Pamela Anderson in "Baywatch", anii '90

Rosul a facut-o celebra pe blonda voluptoasa. Din nou un costum dintr-o singura bucata, dar, de data aceasta, bine decoltat prin partile esentiale, astfel incat sa se vada bine si evolutia sanilor lui Pam, din ce in ce mai siliconati.

6. Halle Berry in "Die Another Day" din 2002

Halle i-a adus un omagiu predecesoarei sale Ursula si, ca Bond Girl, a purtat un costum de baie portocaliu, cu centura la care a agatat si un cutit. Ca nu se stie cand ai trebuie sa te bati cu raufacatorii...

7. Jessica Alba in "Into the Blue" din 2005

Nimeni nu isi mai aminteste filmul. Nu a contat decat ca pe posterul care promova filmul Jessica purta doua piese din doua costume de baie diferite. Si ca arata senzational.

8. Borat

Fara comentarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO