Barbatul cu tentacule si femeia tigru. Top cei mai ciudati oameni din lume

Dată publicare: 12-03-2009 00:00
Dată actualizare: 18-10-2012 20:33
Sursa: odee.com


Dennis Ayner – Omul Pisica

Daca pana acum colegul de birou sau vecina de la trei vi se pareau cei mai ciudati oameni de pe planeta, urmatorul top va contrazice. Asta, evident, daca nu cumva sunteti vecini cu Femeia Tigru, iar coleg de birou nu va este Omul Leopard.

Rick - Baiatul Zombie

Faceti cunostinta cu Rick, cel care se transforma singur in zombie. Pana in momentul de fata, a petrecut mai bine de 24 de ore tatuandu-se, cheltuind peste 4.000 de lire sterline. A reusit sa devina in scurt timp o mini-celebritate pe Internet. Acum, ramane la latitudinea voastra sa stabiliti daca avem de-a face cu un vizionar sau cu un dereglat psihic…

Dennis Ayner – Omul Pisica
A stiut ce vrea: sa devina felina. Modificarile au inclus tatuaje, implante transdermale si subdermale pentru a-si schimba forma fetei. Si, daca tot a ajuns pana aici, s-a gandit ca n-ar fi rau sa-si ascuta si dintii, ca sa semene si mai mult cu un tigru.

Julia Gnuse
Cunoscuta si sub numele de “Doamna Ilustrata”, s-a nascut cu o boala numita porfiria, care facea ca pielea sa i se basice, ramanand apoi plina de cicatrice. Ca sa-si acopere pielea, a inceput sa-si tatueze zonele afectate de maladie. In 10 ani, a intrat in Cartea Recordurilor, ca cea mai tatuata femeie din lume.

Top Leppard – Omul Leopard

Fostul detinator al recordului de cel mai tatuat om din lume, Tom are acum 73 de ani. A cheltuit 5.500 de lire ca sa-si acopere trupul cu pete de leopard. Ani in sir a locuit izolat, pe o insula, pana cand, in 2008, a revenit la viata sociala.

Eric Sprague
S-a nascut in 1972. Omul Soparla, cum i se mai spune, a fost printre primii care si-a despicat limba si a petrecut 700 de ore tatuandu-se. Si, ca si cum nu ar fi fost de ajuns, si-a mai implantat si teflon sub sprancene, si-a ascutit dintii, si-a bifurcat limba si-a intins septul si lobii urechii.

Horace Ridler
Un ciudat cu acte in regula s-a autointitulat Omi sau Omul Zebra. Horace facea parte din aristocratia britanica. Dupa ce s-a intors din al Doilea Razboi Mondial, a inceput sa se transforme intr-una din cele mai mari ciudatenii ale omenirii. Excentrica era si personalitatea sa. Obisnuia sa-si semneze cartile postale cu numele “Frumusetea Barbara”. Totusi, a insistat pana in 1969, anul mortii sale, ca este doar un om normal. Sigur ca da…

Lucky Diamond Rich
Originar din Australia, a petrecut peste 1000 de ore lasandu-se tatuat de sute de artisti. I se parea prea putin, asa ca a decis sa se tatueze si pe pleoape, intre degetele de la picioare si chiar in gura!

Elaine Davison
Este femeia cu cele mai multe pierce-uri din lume, conform Cartii Recordurilor. In 2000, cand a fost examinata de unul dintre reprezentantii celebrei publicatii, avea 462 de pierce-uri, dintre care 192 doar pe fata. In 2005 insa a ajuns la 3.950. Ceea ce este cu adevarat socant, este faptul ca in zona genitala are cele mai multe pierce-uri – 500 cu totul, interne si externe! Greutatea totala a bijuteriilor de pe corp ajunge la 3 kilograme. Dar Elaine nu s-a oprit aici! In mai 2008 avea 5.920 de pierce-uri, iar in februarie 2009 – 6.005. La mai mare!


Paul Lawrence
Probabil ati auzit de Enigma. Paul Lawrence este omul cu piese albastre de puzzle tatuate pe tot corpul. Dar acesta nu este singurul sau talent. El mai inghite sabii, diverse lichide pe care apoi le pompeaza afara din stomac pentru a le inghiti din nou. Si, pe deasupra, mai este si un musician recunoscut. Un multitalent!

Femeia Tigru
Este fosta nevasta a Enigmei. S-a tatuat pe tot corpul ca sa semene cu un tigru si chiar poarta mustati prinse de fata cu ajutorul unor cercei.

Etienne Dumont
Este critic de arta in timpul programului, si ciudat cu acte in regula in rest. Are implante cu silicon pe sub piele, cercei uriasi in lobii urechii si pierce-uri din Plexiglas in nas si sub buza inferioara. Pretinde ca toate tatuajele pe care le poarta sunt opera de arta.

Omul cu tentacule
Se stie despre el doar ca este originar din Brazilia. Si-a implantat ventuze sub piele.
 

Sursa: odee.com,


VIDEO PROTVPLUS.RO