Tiberiu Albu, castigatorul de la Vocea Romaniei, s-a hotarat ce va face cu marele premiu de 100.000 de euro

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

Dupa ce a impresionat o tara intreaga cu vocea sa rock, Tiberiu Albu, noua voce a Romaniei, se tine de promisiune.

Isi doreste sa compuna, sa fie auzit la radio si sa cucereasca publicul la concerte. Iar calatoria sa a inceput deja. Are de gand sa-si faca un studio, o formatie si sa se mute in Bucuresti, ca sa-si implineasca visul.

Tiberiu Albu: "Inca traiesc momentul euforic de vineri si mi-e foarte foarte greu sa ma dezmeticesc din starea asta, dar incerc sa raspund la sustinerea morala a publicului prin munca si muzica."

De cateva zile, viata lui Tiberiu s-a schimbat. Il recunosc pe strada oamenii care l-au votat sa fie Vocea Romaniei, iar el promite sa nu-i dezamageasca. Cu banii castigati la emisiune, 100.000 de euro, vrea sa-si amenajeze un mic studio, ca sa poata compune si isi cauta o trupa.

Tiberiu Albu: "Planuiesc sa investesc intr-un mic home studio sa pot sa lucrez linistit acasa si sa inevstesc in instrumente. Am cantat AC/DC, Aerosmith si nu ma asteotam sa prinda la public, asa ca vreau sa aduc muzica buna.

Tiberiu a fost sportiv de performanta si a practicat timp de 12 ani karate, schi si inot. A terminat si facultatea de sport, dar muzica i-a schimbat prioritatile.

Tiberiu Albu: "E clar ca drumul de la Vocea Romaniei mi-a afectat pe termen scurt optiunile pe care le aveam, dar vreau sa continui cu muzica. Acum am mai multe sanse sa intru cu dreptul in industria asta muzicala."

Cand a intrat la Vocea Romaniei, a ales echipa lui Smiley, iar Tudor Chirila l-a salvat de la eliminare.

Evolutia lui Tibi a fost spectaculoasa, reusind sa castige zeci de mii de fani in timpul concursului.

In finala a dovedit ca merita titlul de la Vocea Romaniei.

Tiberiu a reusit sa-si faca mandri parintii si antrenorul, dar si fanii. A ramas prieten cu Tudor Chirila, iar pe viitor nu este exclusa o colaborare intre cei doi. In ceea ce priveste recunostinta fata de public, cuvintele sunt de prisos. Cei care l-au votat au locul lor in inima lui mare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO