Tatăl cântăreţei Nicki Minaj, ucis la New York. Ce s-a întâmplat

15-02-2021 14:50


nicki minaj

Tatăl cântăreţei rap Nicki Minaj a fost ucis la New York de un şofer care l-a lovit cu maşina şi a fugit de la locul accidentului, scrie BBC.

Poliţia a spus că Robert Miraj mergea de-a lungul unui drum din Long Island, vineri noapte, când a fost lovit, conform News.ro.

După ce şoferul a părăsit locul accidentului, bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost dus la spital, unde a fost constatat decesul a doua zi.

Poliţiştii din districtul Nassau au mai transmis că „ancheta este în desfăşurare”, iar un purtător de cuvânt a confirmat pentru AFP că el este tatăl cântăreţei.

Nicki Minaj nu a făcut deocamdată o declaraţie publică.

Cântăreaţa, pe numele real Onika Tanya Maraj-Petty, s-a născut în Trinidad Tobago şi a crescut în cartierul newyorkez Queens.

A primit zece nominalizări la premiile Grammy, a câştigat cinci premii MTV Video Music şi a stabilit un record ca artista solo cu cele mai multe prezenţe în topul Billboard 100.

În 2019, ea a anunţat că se retrage, însă a lansat de atunci mai multe materiale muzicale.

Recent, cântăreaţa în vârstă de 38 de ani i-a plătit compozitoarei Tracy Chapman 450.000 de dolari ca parte a înţelegerii într-un proces de încălcare a drepturilor de autor ce implica unul dintre cântecele acesteia din urmă.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO