Tarja Turunen revine in Romania. Concert pe 11 aprilie 2013 cu peste 70 de instrumentisti

12-10-2012 15:23


Tarja Turunen

Regina metalului finlandez, Tarja Turunen, revine la Sala Palatului din Capitala intr-o productie extraordinara, in data de 11 aprilie 2013. 

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Pe scena Salii Palatului, peste 70 de instrumentisti, membrii unei orchestre simfonice de exceptie vor evolua alaturi de Tarja Turunen, cunoscuta pentru calitatile vocale inconfundabile extrem de versatile. O reprezentatie uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o in topurile preferintelor muzicale ale auditoriului din intreaga lume.

Tarja Turunen este cantareata, compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formatii de rock metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la caiera ei solo si foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicala a rock metalului international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categorie de loc, dupa cum urmeaza: V.I.P: 245 lei, Cat.I - 195 lei, Cat.II - 145 lei, Cat.III - 115 lei, Cat.IV - 90 lei.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO