"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Vedetele din jungla africana s-au certat pe mancare si au cantat de foame

Ultima actualizare: 27-02-2015 07:02

Realitatea din jungla africana devine aproape imposibil de suportat pentru vedetele de la reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Luni seara, Dorian si Vladimir au facut totusi echipa buna si au reusit sa le aduca colegilor din tabara sapte portii de mancare.

La inceputul fiecarei saptamani, concurentii primesc provizii de fasole, orez si sare. Nemultumiti de cantitatea lor, au aparut noi discutii.

Elena Lasconi: Atentie, urmatoarele provizii le primim lunea viitoare.

Gabi Jugaru: Cum sa aduci atata sare pentru opt zile?

Dupa proba de luni, in care au obtinut doar doua portii de mancare, Elena Lasconi a fost nevoita sa imparta mancarea.

Pentru a mai uita de mancare, cei 12 au inceput sa cante. Au avut si un concurs de "Mister Jungle", care a facut deliciul doamnelor din tabara.

Pana la urma, cu totii au castigat. Fiecare a fost premiat pentru ce a stiut sa faca mai bine. Unii pentru muschi, altii pentru voce.

Dorian si Vladimir, votati de telespectatori sa participe la proba junglei, au plecat din tabara hotarati sa se intoarca cu cat mai multe stele. "Greu cu memoria" - cum se numea proba - le-a dat celor doi concurenti adevarate batai de cap.

Chiar daca a gresit, nu Dorian a fost cel penalizat. La un moment dat, a venit si randul lui Vladimir sa greseasca.

Dupa fapta si rasplata. Dupa cele 7 stele castigate, concurentii au fost primiti in tabara cum se cuvine. Cat timp au fost plecati, concurentii au avut parte de o surpriza.

Mihai Traistariu si Gabi Jugaru au fost selectati sa participe la proba "comoara din cufar". In timp ce Mihai si Gabi sapau, in tabara avea loc o lupta pentru suprematie.

Imediat dupa, a sosit si cufarul. Din fericire, simtul umorului nu le-a disparut celor 12 concurenti.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

Dorian - aproape nelipsit din probe pana acum - si mai nou Vladimir, au fost votati sa participe marti la proba junglei.

Marti seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO